Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Venzon 2003:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 12, 2010, 01:11:38 ---No, ale nie ma sporu z mojej strony - mam nadzieję, że to zwycięstwo Was uskrzydli i częściej będziecie wydokowywać O0
--- Koniec cytatu ---
this O0
Rabbitofdoom:
Cos czuje ze znowu nawiedzimy provi bat telefon ponoc dzwonil ale bylismy zajeci swoimi sprawami.
SokoleOko:
Boże, widzisz i nie grzmisz :uglystupid2:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 12, 2010, 08:33:32 ---pozatym w Provi CVA osiagnelo przelom, wygrywajac pierwsze starcie dzieki taktyce i uporowi, a nie przypadkowi.
--- Koniec cytatu ---
Jaki przełom? Jaka taktyka i upór?
Właśnie czystym przypadkiem to starcie się rozegrało plus były błędy FC-ów po naszej stronie (i AAA, i Atlasu - zwłaszcza tam).
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 12, 2010, 08:33:32 ---edit: Czyli moj nos i prywatny CatSpyNetwork podpowiada mi, ze ten weekend bedzie bardzo interesujacy, Genosi zaszczepili w CVA nowe strategie,
--- Koniec cytatu ---
Genos ma głęboko w tyłku fleet fights, zresztą chyba nawet ich nie było w czasie tej walki.
Więc uprzejmie proszę Cię, żebyś nie pisał takich farmazonach o sprawach, które znasz z trzeciej ręki w najlepszym wypadku. o7
Yogos:
Nieźle, 66 haków do piachu, całkiem nieźle O0
Loc0:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 12, 2010, 00:26:55 ---Co ciekawe, Provi po raz pierwszy miało szpiegów na TS-ie AAA - gdy tylko nasz FC stwierdził, że "capitals standing down", local w XHQ- eksplodował "gf".
--- Koniec cytatu ---
Gdzie linki do kb? Szpiegow ... po raz pierwszy powiadasz? :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej