Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

WAR: CCP vs nullsec community

<< < (5/23) > >>

NeX:
  Lag jest tak samo w empire od momentu wprowadzenia Dominion i jest to problem programowy od momentu wprowadzenia patcha, a nie sprzętowy. Lagi i desync pojawiają się nawet w pustych systemach, szczególnie na anomaliach, czasem w pocketach misji. Nigdy przed Dominion coś takiego jak desync się w empire nie zdarzało poza Jita, a teraz jest normą. CCP i tak olewa petycje o zwrot statków, więc robienie protestów przez kogokolwiek w czymś mniej priorytetowym niż Jita nie zostałoby nawet zauważone, a i tam zapewne po craschu odpowiedzą, że ich logi nie wykazały odstępstw od normy i życzą miłej zabawy w szybkim odrabianiu strat :2funny:

silvia:

--- Cytat: Kalressin w Styczeń 31, 2010, 15:19:46 ---Aha, znowu ktos przychodu od dochodu nie odroznia......

--- Koniec cytatu ---

do ich kieszeni wplywa 50mil miesiecznie. serwery sa tanie, pensji duzo nie maja do oplacenia. ciekawe jak jest z podatkami i podobnymi niuansami...

--- Cytat: nex --- że ich logi nie wykazały odstępstw od normy
--- Koniec cytatu ---
jakbym mystiq mial oplaconego, to bym petition pron wrzucil w ktorym CCP przyznaje sie od istnienia laga :D (pewnie zaraz jakis frajer fowardnal by do ccp i bym dostal mlotkiem  :Ban: )

---------
OFFTOP: Czy mam prawo postowac korespondencje z CCP _wzgledem prawa_ ??

MightyBaz:
zawsze warto, bo pogorszenie sie morale płatników jest zbyt niebezpieczne dla każdego usługodawcy. Pamiętaj, że liczą na nowych graczy...a kto bedzie chciał dołączyć na dłużej jak wszędzie laguje  o7

Khobba:

--- Cytat: silvia w Styczeń 31, 2010, 15:53:12 ---serwery sa tanie

--- Koniec cytatu ---

powiedz mi, ile razy kupowałeś serwer? jakikolwiek, do czegokolwiek?

a, powszechnie wiadomo, że serwery pobierają energię z powietrza, tamże przechowują dane, a transmisja to takie małe wróżki przenoszące bity między pudełkami

MightyBaz:
może zamiast komplikowania gry, należy ja uprościć...pif-paf i luzik.  :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej