Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

FIT Center na centrali

<< < (4/8) > >>

Porzeczka:
a da sie zrobic taki converter zeby przerabial fity na format eft w druga strone??to bylby calkiem fany motyw :)

Hastrabull:
mam skrypt ktory wyrzuca fity w formacie xml, ale dziala tylko pod IE. nie dziala pod chromem. tak wiec nie dodam go na razie, bo mnie zakrzyczycie, ze wam pod badziewiem nie chodzi ;)

NeX:
EVE fitting zapisuje fity jako XML w dokumentach. EFT je importuje i exportuje do tegoż, a EVE fitting je importuje do gry. To chyba dość dobre rozwiązanie. Co tu jeszcze konwertować ???

Hastrabull:
ano tylko tyle, ze wy mozecie wgrac naraz od 1 do n fitow, w zaleznosci od tego ile zaznaczycie podczas exportu fitow. To wszystko wgrywane jest potem w petlach do bazy danych i tu jest cacy. Ale teraz zebyscie mogli sciagnac taki fit, pojawia sie problem, bo plik zawierajacy xml zawiera nie tylko ten jeden fit tylko np. 20. i co teraz? Nie moge dac linku do 20 fitow, tylko musze zbudowac calego xml'a dla pojedynczego fitu.

Tak jak mowie, mam skrypcik, ktory takowego xml'a buduje, ale dziala pod IE oraz FF. nie dziala pod chromem.

silvia:
W oknie z fitami pod opera 10.10, kolor tla w przycisku "ocen", "skomentuj" a takze boxa na koment to RGB: 0 255 255.
Da sie to jakos zmienic?
Np. do RGB: 59 66 72 ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej