Śmietnisko > Flamewar

Flame o silvii/mystiqu

<< < (10/28) > >>

Xarthias:
Po pierwsze, nie zamierzam nic zamykać. Topic sam się zamknie jak przestaniecie tu pisać i karmić...
Po drugie, nie zamierzam nikogo banować tylko za głupotę, bo trzeba by zbanować co najmniej kilka osób ;)
Zasłuży, poleci czikita. Na razie zasłużył na karnego jeżyka i kolejne punkciki (za tą laskę, nawet we flejmie pewien poziom obowiązuje). Kolejna podpadziocha skończy się dla niego 30-dniowym wyciszeniem.
Na permabana naprawdę trzeba zasłużyć. I nie ma znaczenia czy nazywa się Silvia czy jakkolwiek inaczej. Wobec banów wszyscy są równi :P
Poza tym ostatnio, w ramach dobrego uczynku świątecznego, zostało zdjęte kilka banów i ostrzeżeń. Zobaczymy, czy będziemy żałować :P

silvia:

--- Cytat: Keeno Smythe w Styczeń 27, 2010, 17:22:30 ---I w nagrodę daj Chiquite Panu(Pani?)  ^^

--- Koniec cytatu ---

Lubie banany :)

@samamani - lubie sie uczyc, wiec badz tak bardzo mily, i podlinkuj mi jakis tutorial, albo mi napisz jak poprawie uzywac opcji "quote".

CoeathalVega:

--- Cytat: silvia ---jezyk polski w najlepszym wydaniu.

--- Koniec cytatu ---

Sie wie ziom. wpadaj na kwardat skrzyzujemy strumienie.

--- Cytat: XIII w Styczeń 27, 2010, 11:51:36 ---to po węgiersku czy co?

--- Koniec cytatu ---

lol

Loc0:

--- Cytat: CoeathalVega w Styczeń 27, 2010, 18:46:58 ---Sie wie ziom. wpadaj na kwardat skrzyzujemy strumienie.

--- Koniec cytatu ---
Jest jakis polski odpowiednik urban dictionary?:D

Wilk:

--- Cytat: CoeathalVega w Styczeń 27, 2010, 18:46:58 ---Sie wie ziom. wpadaj na kwardat skrzyzujemy strumienie.

--- Koniec cytatu ---

padłem :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej