Śmietnisko > Flamewar
Flame o silvii/mystiqu
Loc0:
Gheh Mistyk w dupie mam dlaczego GS zniknie z Delve. Oszczedzili roboty z oraniem posow dzieki niedopatrzeniu dyra - moja wdziecznosc nie zna granic. Moge zgadywac cos ty sie taki pro GS zrobil?;D
CoeathalVega:
--- Cytat: silvia w Styczeń 26, 2010, 22:44:03 ---
@Faggot-nap-land (aka FAGS)- jak to jest miec uczucie, ze wasz najwiekszy przeciwnik, dla ktorego potrafiliscie spedzac godziny na kompie, wstawac o ktores tam nad ranem, zniknie z gry, i to nie przez wasza potege, czy zazartosc, a male niedopatrzenie? :D
--- Koniec cytatu ---
na wypasie. Cos jak po barze tlenowym.
silvia:
@gosciu ktory zalozyl ten topic- "look how stupid you are"
--- Cytat: julius ---Nic nie rozumiesz (nie, zeby mnie to zdziwiło) - nie chcodzi o to, ze jesteś dzieciak, czy noob. Jesteś po prostu bezdennie głupi co w oczywisty sposób determinuje jakość twoich wypowiedzi.
--- Koniec cytatu ---
Brzmisz jak przedszkolak: "A ty jestes glupi!"
--- Cytuj ---Nic nie jesteś w stanie zrobić, obawiam się.
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem w stanie niczego z robic w jakiej sprawie?
--- Cytuj ---Nie jesteś pewnie nawet w stanie spuścić litościwej zasłony milczenia na produkty swojego umysłu.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Nie jesteś pewnie nawet w stanie spuścić litościwej zasłony milczenia na produkty swojego umysłu.
--- Koniec cytatu ---
K*rwa. To trzeba byc debilem...
Stoi sobie jakis gosciu... Wiesz, ze jesli mu wyjebiesz, to ci odda, lecz nadal podchodzisz i go uderzasz a potem sie dziwisz, ze lezysz na glebie.
Gdzie w tym logika?
--- Cytuj ---Cóż. W Twoim przypadku to nieuleczalne. Współczuję.
--- Koniec cytatu ---
Do czego pijesz?
--- Cytuj ---A tyle ile wyzwisk, gróźb, w tym karalnych i innego szamba wylewanego na local przez GS nie widzaiełem nigdzie. Nawet na 4chan
--- Koniec cytatu ---
Milo wiedziec co czytasz.
--- Cytuj ---GS robi disband. Idź grać w Tibię.
--- Koniec cytatu ---
Nie musze. Z GSem to niemam nic do czynienia, choc szkoda widziec ich "kleske".
--- Cytuj ---Jeśli największy przeciwnik zdobył teren zdradą i metagamingiem to gdy go traci w taki sam sposób - czuję w powietrzu oddech dziejowej sprawiedliwości.
--- Koniec cytatu ---
Jesli moj najwiekszy przeciwnik poderznal by sobie gardlo to bylbym bardzo wk**wiony :)
@Loco - staje po stonie udreczonych.
Prawda taka, ze byscie tej wojny nie wygrali :P
Kolejna prawda jest taka iz nie bylo to niedopatrzenie.
Zycie w stanach jest ostatnimi czasy bardzo drogie *hint hint* :)
--- Cytat: coeathal ---na wypasie.
--- Koniec cytatu ---
jezyk polski w najlepszym wydaniu.
JimmyBrownie:
dżizys, że Ci się też chce? ;D Błyszczysz normalnie, w temacie o sobie samym :2funny: liczysz że twa mądrość w końcu nas oświeci
Sammani:
Jak to jest mozliwe ze ten gosc ciagle failuje przy probie uzycia quote i to po takim czasie pobytu na tym forum, to jest to dla mnie nie wytlumaczalne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej