Eve Online > Wsparcie techniczne
STEAM
silentus:
Czy jest jakiś sposób żeby grac dotychczasowym kontem na EVE steamowym?
Chciałbym mieć swoja ulubiona grę na swoim ulubionym systemie dystrybucji cyfrowej gier.
Doom:
EEE?
Jesli Steam nie modyfikuje klienta to konto wybierasz w samym kliencie podczas logowania, więc...?
Sammani:
btw. na steamie trwa wielka letnia wyprzedasz, wiele gier ma obnizke od 25 do az 75% wiec jak ktos ma ochote na zakupy to teraz jest czas na to :)
I tu mam pytanie zaciekawila mnie global agenda. Czytalem dobre opinie o tym mmo, a ze zdejmuja subscription fee i jest na obnizce w steamie wiec chcialem sprobowac. Jednak brak jakiegos polskiego community. Probowal ktos ta gre?
Raiha:
--- Cytat: silentus w Czerwiec 27, 2010, 21:24:54 ---Czy jest jakiś sposób żeby grac dotychczasowym kontem na EVE steamowym?
Chciałbym mieć swoja ulubiona grę na swoim ulubionym systemie dystrybucji cyfrowej gier.
--- Koniec cytatu ---
Aby do Steama dołączyć inna grę nie kupiona w w sklepie u nich. Trzeba mieć klucz , może EVE ma jakiś by przypiąć, ja tam nie znalazłem.
Ellaine:
--- Cytat: Sammani w Czerwiec 27, 2010, 21:34:31 ---btw. na steamie trwa wielka letnia wyprzedasz, wiele gier ma obnizke od 25 do az 75% wiec jak ktos ma ochote na zakupy to teraz jest czas na to :)
I tu mam pytanie zaciekawila mnie global agenda. Czytalem dobre opinie o tym mmo, a ze zdejmuja subscription fee i jest na obnizce w steamie wiec chcialem sprobowac. Jednak brak jakiegos polskiego community. Probowal ktos ta gre?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli zdejmują opłaty to znaczy że umierają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej