Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Rabbitofdoom:
Runda trzecia zakonczona zapraszamy na runde czwarta.
Totalizator:
Wiesz, ja mam teraz całkiem sporą motywację na fleet battle i ogólnie dobrze się bawię ostatnio ale powiem Ci że ileś dni z rzędu nie chce mi się od drugiej do szóstej siedzieć w eve a wygrywamy, nie wyobrażam sobie jak spada motywacja przeciętnemu pilotowi sysków czy -A- biorąc pod uwagę że wchodzą w trzeci tydzien walenia głową w mur i tracenia statków przez bombery/mniej liczniejszego przeciwnika, a tym ostatnim jeszcze podgryza nogawki CVA (a ostatnio podgryza raczej coś innego biorąc pod uwagę że właśnie zabrali się za HED). Co do IT to wierze że będą kombinować do samego końca jak tu nas pognębić, gorzej że tym razem trafili na przeciwnika niebędącego w stanie wewnętrznego rozkładu jak PL/SoT
Ian666:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 18, 2010, 16:40:17 ---Wiesz, ja mam teraz całkiem sporą motywację na fleet battle [..]
--- Koniec cytatu ---
Goony/PL/SOT nie tak dawno mowiły jednym głosem to samo, dwa tygodnie poźniej PL i SOT znikneło z mapy.
Zobaczymy czy wszyscy u was bedą tak samo wojowniczo nastawieni gdy alians sięgnie do waszych prywatnych portfeli aby utrzymać ten tabun stacji i systemów :)
Totalizator:
Ale się uśmiejecie jak zorientujecie się co zrobiliśmy :2funny:
no, przynajmniej my sie uśmiejemy
Hastrabull:
niech zgadne, rozwiazaliscie alians IT :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej