Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Julius Septimus:
No to jesli to jakimś cudem prawda może być śmiesznie wokoło tego kawałka
--- Cytuj ---ALL the players of SYS-K MUST partecipate in this BIG operation, this will be the testing ground for all the new and old corporations of this alliance, i expect the MAXIMUM from all the corps and ALL the pilots, no excuse
--- Koniec cytatu ---
Syskom się nawet nie chce wykopać kilku bricków z A1 - chyba nawet nas renterzy z inver brass mają mniejszy odsetek kerbirów :P
Mimo to może być to dla Was kłopotliwa sytuacja - syskizaatakowały by pewnie po przeciwnej stronie niż fountain co, w wypadku skoordynowania ataków z IT, stawiałoby Was w bardzo trudnej logistycznie pozycji.
Ezrael:
Dadza rade, jest ich w koncu 5400 ;)
Ez.
horax:
Z mojego intela i z innych for wynika, że poza otwarciem frontu na południowym zachodzie, Sys-K szykuje się logistycznie do przejęcia terenów AAA, które to rozpada się po ostatniej stracie 10 carrierów.
Straszny:
--- Cytat: Aeon Horax w Styczeń 08, 2010, 08:55:53 ---Z mojego intela i z innych for wynika, że poza otwarciem frontu na południowym zachodzie, Sys-K szykuje się logistycznie do przejęcia terenów AAA, które to rozpada się po ostatniej stracie 10 carrierów.
--- Koniec cytatu ---
:2funny: :2funny: O0
Hastrabull:
Nie moj drogi, twoj intel jest bardzo kiepski.
Dziabong collective szykuje swoje capitale oraz logistyke do przejecia HED. Kolejnym etapem jest rozwiniecie frontu na wschod, zachod oraz poludnie. Za rok imperium dziabongow rozciagac sie bedzie na cale poludnie Eve-Online :D a to wszystko zrobie ja, dziabong primus :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej