Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Rogoo:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Styczeń 28, 2010, 07:38:26 ---W końcu jesteśmy ludźmi ;]. A co do wałków, to akurat z kasą sojuszową nie ma problemów, bo całą trzyma jedna zaufana osoba.
--- Koniec cytatu ---
To bardzo rozsadne rozwiazanie. A jak chlopak wam wytnie walka ? A jak go zbanuja ? A jak bedzie mial wypadek w RL ? itp. itd. Juz nie wspominajac o tym, ze jedna osoba trzyma was za jajka. :D
Ezachiel:
Pytanie mam do was - czy są prowadzone działania przeciw GS i ska w rejoni ARZI ??? Starzy wyjadacze wiedzą o co chodzi.
Obecnie w tym rejonie operują niewielkie grupy ANZAC strzelajace do wszystkiego, czy planujecie tu pofatygowac i przypilnować ewakuacji GS tym kanałem ?? :)
A tak na marginesie, jak przeczytałe to info o utracie sov przez GS w Delve i tym jak tam wjechali na pełnej k!@!$ panowie z ex-bob to aż się usmiałem. Jak to fortuna kołem się toczy ... sprawiedliwosci dziejowej stało się zadość, metagaming sam sie ukarał ... ehh, aż łezka się w oku kręci... cała EvE, politka, zasoby i walka - prawdziwy kapitalizm w wydaniu mega korporacyjnym bez żadnych zasad i praw.
CMHQ_Widget:
--- Cytat: Devious Sphere w Styczeń 28, 2010, 13:30:12 ---widze w tym jakas sprawiedliwosc dziejowa...
--- Koniec cytatu ---
Nie sprawiedliwość tylko taki nowy event CCP, wprowadzili po cichaczu do gry element klątwy. Każdy sojusz co osiądzie w Delve padnie ofiarą spier&^$#* mechaniki gry :D
devilsbirth:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Styczeń 28, 2010, 18:57:09 --- Każdy sojusz co osiądzie w Delve padnie ofiarą spier&^$#* mechaniki gry :D
--- Koniec cytatu ---
Przecież sam Mittani przyznał, że to nie wina mechaniki tylko ich własna (no dobra, zwalił winę na Kartoona).
Soulscream:
--- Cytat: Edmund w Styczeń 28, 2010, 18:29:33 ---Pytanie mam do was - czy są prowadzone działania przeciw GS i ska w rejoni ARZI ??? Starzy wyjadacze wiedzą o co chodzi.
Obecnie w tym rejonie operują niewielkie grupy ANZAC strzelajace do wszystkiego, czy planujecie tu pofatygowac i przypilnować ewakuacji GS tym kanałem ?? :)
A tak na marginesie, jak przeczytałe to info o utracie sov przez GS w Delve i tym jak tam wjechali na pełnej k!@!$ panowie z ex-bob to aż się usmiałem. Jak to fortuna kołem się toczy ... sprawiedliwosci dziejowej stało się zadość, metagaming sam sie ukarał ... ehh, aż łezka się w oku kręci... cała EvE, politka, zasoby i walka - prawdziwy kapitalizm w wydaniu mega korporacyjnym bez żadnych zasad i praw.
--- Koniec cytatu ---
Lubie jak ludzie zapominaja o pewnych elementach historii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej