Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Delve War III
Goomich:
--- Cytat: Yogos w Styczeń 28, 2010, 08:51:49 ---Ja osobiście śmiem twierdzić, że księgowy/cash administrator w c0ven to najważniejsza osoba sojuszu :)
CEO się zmieniają przychodzą, odchodzą a on trwa :P
Serdecznie pozdrowienia dla niego :)
--- Koniec cytatu ---
A w Dominion chłopak nie ma łatwo:
Straszny:
a ja byłem dyrektorem w bufu dobrze ponad rok, jak bufu miało tyle kasy że sie autentycznie przelewało, tytków mogliśmy mieć i 4 i 5 i jeszcze by było (jak na 200 memberów i 100 ludzi to imo dużo kasy)... poza reimbursment nawet były plany rozdawania kasy... widziałem wszystkie wallety, wszyscy dyrektorzy mieli u nas równe prawa, i u nas nigdy nie było takiego problemu że dyrektorzy napełniali sobie choćby 1 ISKiem swoją kabze. Tylko pożyczki (dyrektorzy brali tak samo pożyczki jak zwykli memberzy od korpa) i fair-play do reszty bufonów. Nie masz kasy - leć tłuc plexy carrierem :) . Po za tym mamy genialnego skarbnika, który rozliczy z każdego iska reszte ;)
Nie pisze żeby specjalnie sie chwalić tylko dlatego że to jest dla mnie normalne i tak powinno być. To że jakiś gracz żyje z kasy innych to jest u nas nie do pomyślenia.
magni:
--- Cytat: Scaryman w Styczeń 28, 2010, 09:04:35 ---Nie pisze żeby specjalnie sie chwalić tylko dlatego że to jest dla mnie normalne i tak powinno być. To że jakiś gracz żyje z kasy innych to jest u nas nie do pomyślenia.
--- Koniec cytatu ---
trafi sie uczciwy czlowiek to fajnie, ale nie badzmy naiwni, 90% ludzi ma elastyczna moralnosc ktora zalezy od ilosci korzysci jakie moga uzyskac troche ja naginajac... oczywiscie zawsze wszytko sobie wytlumacza
Nerxes:
Zostac zlodziejem dla 100m to malo kto chce... ale juz dla 100B znajdzie sie wielu chetnych :)
Im wiecej ludzi i wieksza kasa sie przewala tym latwiej uszczknac cos dla siebie... pozatym nie widze nic zlego w tym ze ktos ma korzysci z dobrze wypelnionej pracy :) W koncu EVE jest w pewnym sesie odwzorowaniem reala a w realu wolontariusze dosc szybko sie wypalaja
PS. To sie naoftopowalo nam w tym watku.. niech no jakis admin wolontariusz posprzata :)
Deaell Portt:
Heh i zaczynaja sie teorie spiskowe dziejow. Wracajac do tematu Delve. Moim zdaniem GS tanio sie wykpil z calej tej sytuacji. Zyczylem im powolnej smierci w Delve. No, ale oni zawsze byli mistrzami w ucieczce do przodu. Za pol roku beda to przedstawiac jako swoja strategiczna decyzje, a miliony spamerow na CAOD bede manipulowac dzisiejsza prawda. Czytajac jednak "damage control" kolegow z GS i majac dostep do szpiegow w GS mam polewke z tego co tu czytam. No bo to nie jest jednak tak rozowo jak przedstawiaja to nam koledzy ;D .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej