Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Providence vs AAA

<< < (21/84) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 12, 2010, 08:37:14 ---A propos FC, nie wiem co złego zrobili?
Pamietam jak w sv5 FC daje komende "warp to", a nastepnie podaje targety. Zas w tym samym czasie 2/3 floty zglasza "grid still loading". Niby co mozesz zrobic jako FC?

--- Koniec cytatu ---

Paradne... oczywiście, że FC może bardzo bardzo dużo zrobić, żeby nie było takiej sytuacji.

Jeśli rola FC ma się sprowadzić do "warp to..., primary is...", to wystarczą scouci, którzy będą iksować warp-iny oraz generalna zasada mówiąc na przykład "sort by name, arrow up, shoot battleships top to bottom" i FC staje się w ogóle niepotrzebny.  :coolsmiley:

MightyBaz:
podalem przyklad, flejm jest w innym watku.

Ajrunia:
Podstawowy blad FC jaki popelnil to miejsce na jakie skoczyl, czyli na optimal naszej juz ustawionej na hubie floty. CAla flota zostala momentalnei zabankowana. I nie mow mi ze wy tez byliscie na optimalu (Moze poza BSami). Zreszta NVM, bitwa jak bitwa.

--- Cytuj ---Nie przypominam sobie by ktos z CVA skakał na "pewną smierć"
--- Koniec cytatu ---

Alez tak bylo. W momencie rewarpu czesci waszej floty, samotne statki wracaly przez pare minut na grida. Tak samo po zakonczeniu walki. przez 10-15 minut na grida warpowaly pojedyncze cele. Moze byli to ludzie, ktorzy robili relog, ale nie zmienia to fakt, ze jakby sluchali co sie mowi na TS to by wiedizeli zeby przez minimum godzine sie nie logowac, o walka przegrana a na gridzie wisi  paru wkurzonych pajacow...

CVA vs AAA tak czy inaczej radzi sobi ebardoz dobrze i nei ma co trollowac.

Straszny:
trochę na temat "bardzo dużego doświadczenia" i ogólnej znajomości gry by "CVA fleets"

tiny detour, i want to apologize to every alliance i have ever called horrible. i was reading some copypasta of the proviblob and i have never seen anything like this.

absolute highlight: guys demanding from the FC that he apologize to them for insulting their honor when suggesting that they shouldn't have brought their T1 frigs to a sniper BS op. how the FC managed to not shoot them is beyond me.

other highlights:
- 70 person t1 frigate blob not being able to uncloak anything that jumped into a completely bubbled gate
- 8 of them dying to a single smartbombing BS
- 1.5 hours trying to explain to people that TS is different from Vent and really does require you to download a different application
- and one guy saying that turning off drone model display makes you invulnerable to drones
- constant blue on blue shooting cause "he was blinky"

za Kugutsmenowym forum:
http://www.kugutsumen.com/showthread.php?5474-CVA-Actually-Does-Something-The-Musical

hmm zwracam honor bo faktycznie po prostu bije z tego kompetencja w każdym calu! :laugh:. Tak odpowiadam tym których oburzył mój post że holdersi i sojusznicy CVA są nic nie warci na polu walki.

Ajrunia:
Nie wiem czy to fake czy nie, ale to zabawny tekst.  O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej