Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Pure Blind/Fade
Rabbitofdoom:
Az chce sie powiedziec fail i to na calej lini. Jak ktos wierzy w te bajki rzr i mm to tym gorzej dla niego. A raczej gorzej dla mm i rz bo racze majesta i mh w to nie uwierza chyba ze z nich totalne toole. Na ich miejscu dolaczyl bym do poludniowego nap wagonu i zachowal dotychczasowe tereny. Jak nie to coz siwiety booby atlaskolaj przyniesie im rózge z nakazem eksmisji.
Straszny:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Styczeń 23, 2010, 04:14:37 ---Az chce sie powiedziec fail i to na calej lini. Jak ktos wierzy w te bajki rzr i mm to tym gorzej dla niego. A raczej gorzej dla mm i rz bo racze majesta i mh w to nie uwierza chyba ze z nich totalne toole. Na ich miejscu dolaczyl bym do poludniowego nap wagonu i zachowal dotychczasowe tereny. Jak nie to coz siwiety booby atlaskolaj przyniesie im rózge z nakazem eksmisji.
--- Koniec cytatu ---
mam paru kumpli z RL w sojuszach północnego naplandu (ale zero szpiegunku czy czegoś podobnego). Oni w to wierzą tak serio serio.
Totalizator:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Styczeń 23, 2010, 04:14:37 ---Az chce sie powiedziec fail i to na calej lini. Jak ktos wierzy w te bajki rzr i mm to tym gorzej dla niego. A raczej gorzej dla mm i rz bo racze majesta i mh w to nie uwierza chyba ze z nich totalne toole. Na ich miejscu dolaczyl bym do poludniowego nap wagonu i zachowal dotychczasowe tereny. Jak nie to coz siwiety booby atlaskolaj przyniesie im rózge z nakazem eksmisji.
--- Koniec cytatu ---
Lista znanych mi sojuszy która zmieniła strony: MC, Sc0rched Earth, IRC, ED
Lista znanych mi sojuszy która dobrze wyszła na owej zmianie:
Sammani:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Styczeń 23, 2010, 12:57:01 ---Lista znanych mi sojuszy która zmieniła strony: MC, Sc0rched Earth, IRC, ED
Lista znanych mi sojuszy która dobrze wyszła na owej zmianie:
--- Koniec cytatu ---
Init, -A-, RA etc.
Totalizator:
Nie wiem kto to jest ani co się stało z Init, niewykluczone że wkrótce najedziemy -A- a RA... cóż dajmy im czas ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej