Eve Online > Total Noob Questions
Gratisowe 5 dni i Zephyr - po utracie maila
eX:
Z żadnych tego typu promocji nie korzystałem, więc nie rozumiem dlaczego wyrzuca mi komunikat, że nie moge z tego skorzystać. Jak widać CCP ma jakieś swoje niuanse i kłamstwa po prostu wypisują w tych swoich newsletterach. :P
ThakRa:
Może dlatego: The reason your account was not able to use the offer is because it is only open for those accounts that disabled before 2009.12.01.
Taką dostałem odpowiedź od GM kiedy chciałem skorzystać z oferty. A mi akurat skończyło się pod koniec grudnia.
eX:
Raczej tak, dzięki za info.
też sobie wymyślili :P
Julius Septimus:
Wcale nie wymyślili - już zastanawiałem się, czy nie założyć sobie konta przez buddy program i pod koniec stycznia nie odnowić go promocją, żeby dostać miesiąc darmo na innym :P
TTesla:
Dobra, sprawdzam maila i widzę że main dostał pięciodniówkę, który już jest aktywny. Alt zaś nie dostał (mail w account jest ten sam) a spełnia chyba wszystkie wymagania.
Konto alta nie jest kontem trialowym, nie jest aktywne, nie jest suspended i nie wykorzystał pięciodniówki.
Kieruje się linkiem dla main konta i zmieniam w adresie username na konto altowe - fail
Czyżby oferta pięciodniowa była wysyłana wybiórczo?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej