Eve Online > Dyskusje ogólne
Mail w domenie eve-centrala.pl
Hastrabull:
Czy bylibyscie zainteresowani posiadaniem maila w domenie @eve-centrala.pl za opłatą w ISKach? Jesli tak, to ile byście byli w stanie zapłacić w ISKach za posiadanie takiego adresu z zastrzeżeniem takim, że ISKi te pójdą na cele związane z rozwojem centrali (konkursiki itp)?
Zastrzegam, że każde takie konto tworzone będzie własnoręcznie przeze mnie, nie ma masówki, nie ma automatu. Wiec tak naprawdę jest to dość elitarny adres :)
Każda skrzynka będzie miała 1gb pojemności. Dostęp przez www lub klienta pocztowego.
Maver:
Ja osobiscie nie byl bym zainteresowany.
Bardziej interesujacy byl by za to zwykly alias przekierowywujacy poczte na moja normalna skrzynke, na ksztalt aliasow @irc.pl i tym podobnych.
W dodatku nie obciazalo by to Twojego serwera, tylko po prostu pchalo maile na skrzynke adresata, wiec imho same plusy.
No chyba ze ktos lubi miec 30 skrzynek pocztowych, mnie osobiscie wystarcza jedna i to kilkumegowa bo duze maile wywalam z automatu, a poczte trzymam na komputerze a nie serwerze.
Gregorius:
Zgodzę się z Maverem. Aliasy byłyby fajnym pomysłem O0
Egnos:
W jakiejkolwiek formie by to nie bylo, jestem zainteresowany : ) jeszcze tylko ile iskow zawolasz za to :D
zabbas:
Wpisuję się do chętnych, jeszcze nie wiem, czy by mnie było stać, ale chętny jestem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej