Eve Online > Dyskusje ogólne

Ile masz skilli ?

<< < (6/6)

JimmyBrownie:
Mój Main ma 120, alt 170 :)

Aenyeweddien:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 31, 2009, 12:13:29 ---Aen, ja mam 80 SP na jednym i 55 na drugim. Zaczynaliśmy mniej więcej w tym samym czasie z tym, że ja nie miałem przerw w skillowaniu (nie wiem jak u Ciebie). Anyway... nie o chwaleniu miało być, chociaż oczywiście z okazji skorzystałem.  ;)
Na obu charach obecnie robię x-train i po prostu IMHO nie da się wyskillować wszystkich ras bez odpowiedniej ilości skilli pod PVP, a ta ilość wg mnie w okolicach 200 błądzi.

--- Koniec cytatu ---

Dormio ja się nie chwalę po prostu odpowiedziałam na Twoje pytanie...
Nie miałam żadnych przerw w skilowaniu ale: kto powiedział że mam wszystkie rasy ja długi czas skillowałam tylko rasę macierzystą a teraz doskilowałam troszeczkę minmatarów ;); poza tym w całej mojej historii gry nie używałam implantów; a i nie mam prawie żadnych skilli z dziedziny industry oraz social ;)

--- Cytat: Dormio w Grudzień 31, 2009, 12:13:29 ---Dla mnie i Aen i Pticu to osoby, które się znają na PVP (powiedzmy specjalizują), sam patrząc na ich informacje widzę jak bardzo od nich odstaję i czego mi brakuje.

--- Koniec cytatu ---
W moim przypadku to było kiedyś teraz odrdzewiacz mi jest zdecydowanie potrzebny ;)

Voulture:
190 na mainie. 60 na lvl 5

amra:
Wszyskie trzy skile na mainie mam na lvl 3 ;P Chyba wygrywam :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej