Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Opinia ogolna - Nowa Centrala

<< < (18/20) > >>

Hastrabull:

--- Cytat: Raiha w Styczeń 06, 2010, 21:37:45 ---No tak ale to równie dobrze można by wywalić główna stronę i zostawić samo forum na jedno wyjdzie :P
A chyba chodzi o to by główna strona była wizytówka :) pokazywała co się dzieje itp. a jak na razie to najlepsze wyjście ominąć ja w ogóle i odpalać z poziomu forum tylko.

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze ta wypowiedz zauwazylem i odpowiem tak:
- zgadza sie i tak sie wlasnie teraz dzieje, czyli masz 8 najnowszych wiadomosci plus linki do nich plus link do wszystkich najnowszych wiadomosci. Wedlug mnie takie cos jest naprawde wystarczajace.

Voult z twoich pomyslow ja moge wyciagnac tylko:
- zmniejszenie czarnej dziury na dole. fakt, cos jest zle w css'ach napisane, powinno dac sie poprawic
- czcionka. na amarr juz jest wieksza. zwieksze niedlugo na pozostalych layoutach.
- mapa. juz jest dostepna. pod linkiem w menu.

Auenarel:
siedze na amarr i teraz czicionka jest juz ok:)
I portal, i forum mi sie podobaja zdecydowanie bardziej od starego wygladu:)

SokoleOko:
Potwierdzam.

Ale czy forum nie mogłoby mieć 1024 szerokości? 800 to jakiś archaizm, a przez to wszystkie posty są wyższe i trzeba więcej machać scrollem.

To z kolei powoduje szybsze zużycie myszy, których się nie naprawia tylko wyrzuca, co przekłada się na więcej śmieci, a myszy komputerowe nie są biodegradowalne i środowisko dostanie po d...

Czyli 1024 szerokości, inaczej podkopujemy tu przyszłość naszą i naszych dzieci  :2funny:

Kombat:
że się tak nieśmiało zapytam, jak zmienić styl forum (nie chodzi mi o ten w proflilu tylko ten amarr, matar etc)?

Hastrabull:
na portalu u gory masz ikonki ras. tam sobie klikasz i juz masz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej