Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Opinia ogolna - Nowa Centrala

<< < (4/20) > >>

Hastrabull:
tak. zrobie tak. bedzie faktycznie prosciej :)

Gregorius:

--- Cytat: Hastrabull w Grudzień 28, 2009, 13:24:16 ---Greg, musisz mi kolorki podać jakies, bo ja to jestem daltonista i kolorkow dobrych nie dobiore :) Pls help :)

--- Koniec cytatu ---

uwierz mi, że chętnie pomogę... jednak ostatnio przy robieniu pewnego portalu (soon more) uświadomiono mnie, że moja szklanka po#$#$#%#$^# kontrasty i kolory (czyt. na mnitorku nie widać różnicy między bladoszarym a białym :D)

Ale jak będziesz mieć wieczorkiem czas, to jakoś na gg możemy experymentować ;)) [rzuć numerek na pm]

NeX:
  Gregorius. Ze szklanką tak długo jak jeszcze świeci, czyli ze 25 lat od zakupu, możesz się dogadać i ją ustawić, wyremontować. Z tanim LCD nawet prosto ze sklepu  nie zrobisz nic. Jak nie pokaże Pełnej palety i kontrastu, to nie i już, możesz nim o ścianę dla rozrywki :)

Qreg:

--- Cytat: Hastrabull w Grudzień 28, 2009, 13:37:25 ---tak. zrobie tak. bedzie faktycznie prosciej :)

--- Koniec cytatu ---

O to mi własnie chodziło, Hastra ;)

JimmyBrownie:
Ogolnie to.. mam nadzieje że forum i sam portal ma wygląd mocno tymczasowy :) Straszliwie małe literki, ramki dziwnie pocięte... sam layout fajny tylko..w erze rozdzielczości "HD" to wszystko jest tragicznie zmniejszone :) Poproszę również o możliwośc ustawienia starego layoutu forum :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej