Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Opinia ogolna - Nowa Centrala

<< < (3/20) > >>

Alto Saotomeo:
Nadal proponuje powrot do starego forum. Jednak stare ale jare i dobre :P

Maver:
A ja bym prosil o poprawienie tego nowego layoutu tak zeby pod IE pasek z miejscem do wpisania loginu nie byl 'rozpiepszpny' i nie nachodzil na te ramki ponizej.

ps. Sprawdzalem na 2 komputerach na obu jest tak samo.

screen:
http://uplink.pl/centrala.PNG

Gregorius:

--- Cytat: Hastrabull w Grudzień 27, 2009, 03:03:20 ---Gregorius robil layout, wiec pretensje do niego :)

--- Koniec cytatu ---

Poprawna forma tego stwierdzenia powinna być taka :

--- Cytat: Hastrabull w Grudzień 27, 2009, 03:03:20 ---Gregorius robil TŁO

--- Koniec cytatu ---

(piszę to, bo już dostałem hate maile do mnie w sprawie portalu :o :o ;) )

Lay na centrali imo też ma za małe literki, kontrasty linków w stosunku do tekstu nie są zbyt przyjazne... (również sam tekst np. żywo biały w amarrskiej skórce po pewnym czasie męczy wzrok)
Loga zmiany lay'ów, tak jak pisałem na starym forum - proponowałbym na wyodrębnionej belce na samiutkiej górze (teraz jest pupiaście, bo na niektórych tłach zlewają się).
Proponuję zmienić również background inputboxów w listwie logowania (np. w Caldari męczy wzrok jak cholera)

merci za wyczytanie ;)

Hastrabull:
Greg, musisz mi kolorki podać jakies, bo ja to jestem daltonista i kolorkow dobrych nie dobiore :) Pls help :)

Maver:
Hast, a mogl bys na starym cetralowym adresie zrobic po prostu zwyklego redirecta w html'u na nowy adres? Bedzie prosciej, skoro na rzie jest prolem z przeniesieniem domeny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej