Eve Online > Dyskusje ogólne
Bitwy (Owned)
Jan Morgenstern:
I tak oto zdryfowaliśmy z Owned na Nie Lubię C0venu i będę się czepiał :D Miałbym prośbę o niezaśmiecanie wątku czymś, co nie pasuje do myśli przewodniej bez względu na nasze preferencje eve-seksualne. Ewentualnie stwórzmy wątki "nie lubię C0venu", "nie lubię Minionków", "nie lubię Jana Morgensterna/dowolny korp/alliance" czy w ostateczności dla osób nie lubiących ograniczeń "nie lubię k... was wszystkich" gdzie będziemy mogli obrzucać się błotkiem i babrać w co pikantniejszych szczegółach :D Ale zostawym wątek od epickich pogromów wolny od zwykłego mój blob był większy niż twój noob spawn.
[WILD5] Gagat:
--- Cytat: Jan Morgenstern w Kwiecień 18, 2016, 19:12:06 ---I tak oto zdryfowaliśmy z Owned na Nie Lubię C0venu i będę się czepiał :D Miałbym prośbę o niezaśmiecanie wątku czymś, co nie pasuje do myśli przewodniej bez względu na nasze preferencje eve-seksualne. Ewentualnie stwórzmy wątki "nie lubię C0venu", "nie lubię Minionków", "nie lubię Jana Morgensterna/dowolny korp/alliance" czy w ostateczności dla osób nie lubiących ograniczeń "nie lubię k... was wszystkich" gdzie będziemy mogli obrzucać się błotkiem i babrać w co pikantniejszych szczegółach :D Ale zostawym wątek od epickich pogromów wolny od zwykłego mój blob był większy niż twój noob spawn.
--- Koniec cytatu ---
haha trafne ;]
Amek Vi:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 18, 2016, 16:35:53 ---EDIT: O, to Kyle ciągle straszy na stacji w BZ-?
--- Koniec cytatu ---
Tak, przyznał się, że jeden z dzisiejszych Hard Knocksow w BZ to jest jego druga postać.
Ostatnio się pod kogoś od Was podszywał także nie wiem co o tym myśleć ^^.
[WILD5] Gagat:
a kto to jest Kyle ? kolejny niedorozwój typu aleya holston ?
Amek Vi:
https://zkillboard.com/character/90340439/
Radzę ostrożnie dobierać słowa na chacie, typ jest groźny, może Wam zakampić There i zniszczyć życie w grze (prywatne z resztą też).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej