Eve Online > Dyskusje ogólne
Bitwy (Owned)
[OKFU] Casa Rankor:
a ktora czesc to Owned?
GlassCutter:
6 spiętych archonów powinno spokojnie utargać kilkadziesiąt bs'ów, a spadli od tego co widać :P
[BU FU] Karas:
Napisze jeszcze raz,
ZBAJCENIE I PRZYTRZYMANIE prawie 20min, bac co badz malej flotki 3 archonow(3 kolejne dolecialy w trakcie jak PL bylo na gridzie) kilku(6-8) domkow, lokowce arazce i rapierze na gdzidzie. za pomoca 4-5 desek i 2 cepow i wormow, nie jest do konca takie banalne. Tym bardziej ze w miedzy czasie udalo nam sie zdjac samemu rapiera i 1 domka. Tu naleza sie gratki dla pilota dykty bo wykonal naprawde bardzo dobra robote.
Reszta to zwykla egzekucja, za pomoca masy ktorej nie mamy.
Wydawalo mi sie, ze nie trzeba tego az tak lopatologicznie tlumaczyc
[OKFU] Casa Rankor:
Trzeba lopatologicznie.
[WILD5] Gagat:
The Minions power
A więc polecieliśmy sobie na roama do imensei. Byłem tam przed DT stratiosem i cepem i tłukłem sie troche z mieszkańcami, ale udało mi się zabić im tylko thoraxa, reszta za mnocno tłukła mi cepa, żeby coś przytaklować, więc wykonałem taktyczny odwrót. Wróciłem więc i z Vurionkiem oraz Andym (znajomy z Ibry (tak tak, to ta industry gałąź z c0venu)) polecieliśmy im utrzeć nosa. Setup gila, 2x cep (Vurionek i mój alt), worm i linki. Na wyskoku z Thery łapiemy Scytha fleet https://zkillboard.com/kill/48878132/ i małe zdziwienie. Pytamy się, co on robi tu z takimi gadżetami to nam powiedział, że tam jest pos bez forcefielda i można go okraść. A więc długo nie myśląć kosimy jakieś moduły, zgarniamy fanty i pod koniec dropi na nas jakaś kilkunastoosobowa flota cruzów i bsów. Zaczynamy więc swoje i zabijamy im jakiś kolesi co odchodzą za daleko od floty. W między czasie przychodzą na Tsa Futrzak i Sanali, więc nasza flotka powiększa się o gile i orthrusa. Teraz kosimy ich nieco mocniej. Po jakimś czasie dołączają jeszcze 2 orthrusy w postaci Kina i Karasia. Bitka była podzielona na 3 etapy i 3 razy wykosiliśmy im większość floty. Później zabiliśmy jeszcze jakiś uciekinierów.
http://theminions.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=30364666
Później postaram się wrzucić filmiki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej