Eve Online > Dyskusje ogólne
Bitwy (Owned)
Gaunt:
--- Cytat: Xeovar w Listopad 18, 2014, 12:14:32 ---Na zmianę z jebaniem inwalidów którzy coś znoobili.
--- Koniec cytatu ---
kocham <3
FITTIpalti:
Jebią ich a pomimo to mają liczby... u nas kogoś zjebiesz to od razu leci poskarżyć się mamie i wychodzi z corpa 8)
Isengrim:
--- Cytat: Gaunt w Listopad 18, 2014, 12:13:25 ---też wiecznie próbują udowodnić kto jest lepszym pvperem ever ? :'(
--- Koniec cytatu ---
Od czasu jak faffywaffy nie gra to już nie. U nich z tego co wiem nie ma aż takiego ciśnienia na "solo", tzn. jest paru solo pvperów którzy masakrowali system swego czasu i do dzisiaj są w tym znakomici, ale ich dramy są raczej na poziomie "kto jest najlepszym ruskim sojuszem/korpem w kosmosie", "kto zarobił więcej rubli na RMT", "Moskwa vs. Leningrad", a ostatnio także "wasz FC ostrzelał ostatnio naszego FC na lotnisku pod Donieckiem, reset kurwa!"
Gaunt:
--- Cytat: Isengrim w Listopad 18, 2014, 12:23:25 ---Od czasu jak faffywaffy nie gra to już nie. U nich z tego co wiem nie ma aż takiego ciśnienia na "solo", tzn. jest paru solo pvperów którzy masakrowali system swego czasu i do dzisiaj są w tym znakomici, ale ich dramy są raczej na poziomie "kto jest najlepszym ruskim sojuszem/korpem w kosmosie", "kto zarobił więcej rubli na RMT", "Moskwa vs. Leningrad", a ostatnio także "wasz FC ostrzelał ostatnio naszego FC na lotnisku pod Donieckiem, reset kurwa!"
--- Koniec cytatu ---
hahaha oplułem sie kawką : D
Anthar:
--- Cytat: Gaunt w Listopad 18, 2014, 12:31:21 ---hahaha oplułem sie kawką : D
--- Koniec cytatu ---
Smiej sie.
Jak naszym "ruskim" liczby spadaja to 2 dni pozniej okazuje sie ze jakas akcja jest na wschodzie.
Pozniej okazuje sie ze nasi "ruscy" to ukraincy i mieli wizyte zielonych ludzikow.
Dramy sie tak porozkladaly, ze "ruscy" ale Ci z moskwy siedza teraz w rejonie Curse , a "Ruscy" Ci bardziej zwiazani z ukraina w Stain.
Narobilo sie tych ruskich ... :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej