Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polityka po Dominion
Sammani:
Wpierw piszesz, ze -A- jako jedyny moze wystawic ponad 100 dreadow, a pozniej zwracasz uwage na wtope IT na 120 dreadow. Atlas rowniez jest w stanie wystawic takie liczby, jak nie wieksze.
Dodatkowo nie zgadzam sie z twoja opinia o -A-. -A- brak zaangazowania w dluzsze, krwawsze konflikty. Nigdy nie wedrowali na drugi koniec mapy i aktualnie brak im charyzmatycznego dowodztwa (ET ma przerwe od gry, right?) oraz celu jako ally. Nie wyciagam tych wnioskow z palca. Mirror forum -A- byl na kugu. Rowniez zapominasz o W.I. jako czesci NC, a to ally ma ambicje by byc czyms wiecej niz B-Team NC.
Loc0:
CC obecne -A- to nie to samo -A- ktore potrafilo stac z boku i roamowac podczas konfliktow, a wszyscy i tak sie zastanawiali komu teraz wsadza kose. Zarzad na urlopie, obecny "zarzad" hmm sam nie wie co ma robic? Nie mowie przez to, ze z -A- nie trzeba sie liczyc. Bedzie akcja to wszystkie stare mordy sie zaloguja i bedzie jak zwykle, ale poki nikt nas nie sprowokuje to hmm ... niewiele sie wydarzy.
Moze Yogi policzyl te 120dredow IT+funfle?
____
Nie jestem dyrem wiec to tylko moja priv opinia - nie do konca wiem co sie dzieje na "gorze".
Striker:
100 dreadow wystawia Atlas, -A-, IT. Nie wiem jak z MM/Razorem.
Co do FC -A- - po odejściu R A mają z tym duży problem - teraz ich najlepsi i najbardziej agresywni FC latają w Tri.
Ogólnie bardzo fajny topic Yogos, mad props :)
Loc0:
Hyh Striker R A bylo w -A- od niedawna, wiec tak wiele sie nie zmieni. Rosyjski tz nadal ma dobrych FC, poza tym FC z COL zostali na swoich miejscach (plus np starzy FC z exMC ktorych ET nie dopuszczal do fleet opow niemal w ogole). Mieli czas zeby odpoczac a teraz trzeba sie bedzie znowu zaczac logowac :).
Sammani:
-A- pomogla by kampania gdzies daleko. Twardy sov war na wyjezdzie, najlepiej przeciwko slabszemu przeciwnikowi i bez oczekiwan na utrzymanie terenu. Np. w dronkowie lub powaznie w querios.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej