Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka po Dominion

<< < (8/10) > >>

Luisa:

--- Cytat: Venzon 2003 w Grudzień 15, 2009, 15:20:40 ---Jesli chodzi o intel to NC nie moze nawet pierdnac zebysmy o tym nie wiedzieli  :2funny:

--- Koniec cytatu ---
Ohhh.. jaka pewność siły Atlasa przemawia w Twoich postach... funny :)
Co do intela, myślę, że wy jako Atlas też nie możecie pierdnąć, żeby NC o tym nie wiedziało  :2funny:

Venzon 2003:

--- Cytat: Keeno Smythe w Grudzień 15, 2009, 15:29:33 ---Ohhh.. jaka pewność siły Atlasa przemawia w Twoich postach... funny :)
Co do intela, myślę, że wy jako Atlas też nie możecie pierdnąć, żeby NC o tym nie wiedziało  :2funny:

--- Koniec cytatu ---

its not an issue, ze sie tak wyraze :)

to nie my bedziemy zmuszani do obrony TCU/stacji/hubow i wystawiania carrierow na gridzie

KusKus:
Ja nie wiem po co ta cala gadka... WI musi najpierw wydokowac zeby cos sie dzialo :D

Venzon 2003:

--- Cytat: KusKus w Grudzień 15, 2009, 16:29:52 ---Ja nie wiem po co ta cala gadka... WI musi najpierw wydokowac zeby cos sie dzialo :D

--- Koniec cytatu ---

signed  O0

Striker:
Btw, jeszcze mała poprawka na temat Stainwagonu. Yogi, w skład SW wchodzi od wakacji także Legiunea Romana. Do tego w charakterze "junior alianta" (ani pet ani członek SW, ale latają wspólnie z nami i mieszkają na terenach C0ven w Stain) należy dodać Klingonów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej