Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka po Dominion

<< < (4/10) > >>

Rabbitofdoom:
IT nie ma innego wyjscia. PL jest prawdopodobnie jedyna przeszkoda stojaca na drodze do delve war (wstaw numer). Jesli pandemiki straca teren i zalicza fail cascade gooni zostana bez dobrego pvp sojuszu ktory w razie czego bedzie trzymal ich za raczke. Biorac pod uwage ze IT jest w stanie wystawic blooba takiej samej wielkosci jak gooni tradycyjna przewaga liczebna goonsom nic nie da. Po zajeciu fountain i odbudowaniu strat IT bedzie moglo powaznie myslec o ataku na delve i mimo resetu przypuszczam ze A, AAA i stainwagon chetnie pomoga wyslac goonow do empire bo raczej nikt na polnocy nie bedzie zbyt chetny przyjac ich pod swoj dach tym razem.

Yogos:
Ufff skończyłem, poprawiłem to i owo. Musze powiedzieć, że tym razem przegiąłem z tą ścianą tekstu.
Troche dużo tego jeśli chce się objąć w jednym topicu całościowy obraz i to tak żeby młodzi też coś z tego rozumieli  :buck2:

edytka
A napiszcie jeszcze ktoś bardziej w temacie co porabiają CoW i Gentlemen's Club

magni:
atak na fountain to ze strony Molla byl najlogiczniejszy krok - wyeliminowanie najgrozniejszego przeciwnika za ktorego w dodatku NC nie za bardzo chce umierac... ale jest chyba oczywiste ze docelowo zaatakuje delve jak tylko sie z PL upora. Ja mysle ze trzeba sie szykowac na delve III bo molle nie odpusci goonsom po tym jak go upokorzyli

ps. Yogos bardzo dobry wall of text :) dobrze jest miec wszystko razem zebrane

Yogos:
No to się ciesze, że się podoba  :)

Swoją drogą kukam jeszcze z rana na KB c0ven i co widzę ?
http://kb.c0ven.pl/?a=kill_detail&kll_id=89114

SBU Bricków ściągnięte przez dredy  :2funny:

edit
O u SYS-K to samo w innym systemie.
http://br1ck.podzone.net/?a=kill_detail&kll_id=127490

Striker:
Bricki wpadly na swietny pomysl zaspamowania eso tcu i sbu. Wszystkie są już chyba ubite.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej