Eve Online > Dyskusje ogólne
Drama bomb... o bombach :)
Dormio:
--- Cytat: naye666 w Grudzień 16, 2009, 13:33:44 ---Oh mistrz ciętej riposty, I po co te złośliwości?
Co to Twojego align w cloaku, to chyba jasne, a decloak, f1, i .. i co dalej?
albo align na celestial albo co? spamowanie cloaka? ten moment w którym Ci leci bomber na decloaku i próbuje zalignować jest kluczowy dla cepa przechwytującego, no chyba, że na Stabilizerach pociskasz czy na warp core'ach no to inna bajka.
--- Koniec cytatu ---
Latałeś jednym i/albo drugim ? Wiesz co to align w ogóle, że zadajesz takie pytania ?
Byłeś kiedyś w null ? Wiesz jaki ma zasięg lockowania typowy cep ? To są cięte riposty, mistrzu. Może mniej do siebie bierz to co inni piszą, bo niekoniecznie jesteś najważniejszy.
Zastanów się co może być dalej po alignie... zwłaszcza, że bombki po warpoff nie wybuchają (w innym wątku bodaj Kombat to potwierdza).
--- Cytat: naye666 w Grudzień 16, 2009, 13:40:37 ---I wszystko jasne ;) z tej strony na to chyba nie patrzyłem jeszcze ;) oczywiste rzeczy wydają się najbardziej odległe hehe ;)
--- Koniec cytatu ---
Chcesz się czegoś nauczyć to nieco innym tonem ludziom odpisuj, od razu wszystkim robi się przyjemniej.
naye666:
--- Cytat: Dormio w Grudzień 16, 2009, 13:42:39 ---Latałeś jednym i/albo drugim ? Wiesz co to align w ogóle, że zadajesz takie pytania ?
Byłeś kiedyś w null ? Wiesz jaki ma zasięg lockowania typowy cep ? To są cięte riposty, mistrzu. Może mniej do siebie bierz to co inni piszą, bo niekoniecznie jesteś najważniejszy.
Zastanów się co może być dalej po alignie... zwłaszcza, że bombki po warpoff nie wybuchają (w innym wątku bodaj Kombat to potwierdza). Chcesz się czegoś nauczyć to nieco innym tonem ludziom odpisuj, od razu wszystkim robi się przyjemniej.
--- Koniec cytatu ---
1. tak/tak
2. tak
3. tak ~28[?] wypalany/ ~24
4. eee bombki po warpoff nie wybuchają? inni piszą że wybuchają, więc może ktoś może potwierdzieć jedno lub drugie? bo ja słyszałem o bombkach bez konieczności pozostawania na gridzie
5. i vice versa <3
Dormio:
--- Cytat: Kombat w Grudzień 13, 2009, 13:35:13 ---Zabijasz jak sie zcloackujesz przed wybuchem bomby.
--- Koniec cytatu ---
Mój błąd/nadinterpretacja, bo to nie jest potwierdzenie, że pufają przy warpoffie, a jedynie, że nie można cloakować.
--- Cytat: naye666 w Grudzień 16, 2009, 13:51:12 ---3. tak ~28[?] wypalany/ ~24
--- Koniec cytatu ---
Po swoich skillach patrzysz, czy średnią policzyłeś, bo nominalnie masz:
- crusader = 20km
- malediction = 22,5km
- crow = 30km
- raptor = 25km
- ares = 25km
- taranis = 20km
- stiletto = 25km
- claw = 17,5km
Skille na 5 dają dodatkowo 25%. Co w sytuacji jak jesteś 100km od SB ?
MightyBaz:
puff robia nawet jak sobie polecisz do innego sys. raz sobie puscilem bombke pod gejtem i polecialem dalej. Potem dostalem info, ze jednak zrobila puff. Po tym patchu nie wiem, nie probowalem.
Morbius:
też mi się wydaje że pufają po warp offie, inaczej to byłaby głupota trochę,
co innego jak klepiesz samotnego rattera i chcesz zostać żeby disrupta wsadzić, a co innego jak atakujesz flote gdzie w dodatku są taklerzy gdzie musisz sie zwijać od razu
co niby robić align w przeciwną stronę ii spierdalaka na mwd ? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej