Eve Online > Dyskusje ogólne

Drama bomb... o bombach :)

<< < (14/22) > >>

Dormio:

--- Cytat: naye666 w Grudzień 16, 2009, 13:12:36 ---Dziękuję za wyjaśnienie, fakt mój błąd.

--- Koniec cytatu ---
Chyba nie jedyny:

--- Cytat: Ganiles w Grudzień 16, 2009, 12:40:18 ---to byloby piekne, ale wyrzutnia strzela tam gdzie masz aligna - lockowanie celu jest zbedne, chyba ze chcesz cos warp disruptem przytrzymac.

--- Koniec cytatu ---
Align możesz wykonać w cloaku.

naye666:

--- Cytat: Dormio w Grudzień 16, 2009, 13:20:19 ---Chyba nie jedyny:Align możesz wykonać w cloaku.

--- Koniec cytatu ---
Oh mistrz ciętej riposty, I po co te złośliwości?
Co to Twojego align w cloaku, to chyba jasne, a decloak, f1, i .. i co dalej?
albo align na celestial albo co? spamowanie cloaka? ten moment w którym Ci leci bomber na decloaku i próbuje zalignować jest kluczowy dla cepa przechwytującego, no chyba, że na Stabilizerach pociskasz czy na warp core'ach no to inna bajka.

Doom:
Warp na cel - warp in to albo bm albo inna znikajka -> align tak zeby warp out był na lini celu -> decloc -> bomba -> warp

devilsbirth:
Można poruszac się w kierunku wroga i jednocześnie być zalignowanym na jakiś celestial. Nie latam bomberami jeszcze, ale to chyba nie było by skomplikowane ustawić się po drugiej strony nieruchawej kampy czy coś, zaalignować na celestial na przedłużeniu, zdecloakowac, walnac bombe i od razu kliknac warp?

@edit:
Mando mnie uprzedził :)

naye666:
I wszystko jasne ;) z tej strony na to chyba nie patrzyłem jeszcze ;) oczywiste rzeczy wydają się najbardziej odległe hehe ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej