Eve Online > Dyskusje ogólne
Drama bomb... o bombach :)
Drakkainnen:
A mi się bomberki w obecnym stanie bardzo podobają i mam nadzieję, że żadnego nerfa nie będzie.
Prztyczek w nos wszystkim co tylko w dużych shipach się wożą i sądzą że w takiej blobowej flocie są nietykalni (poza innym blobem ofc.).
Poza tym w obecnym stanie jeśli się nie mylę to można naraz odpalić max 5 TAKICH SAMYCH bomb, by te się nie pozabijały nawzajem. Bo jak wiadomo różnych typów mieszać nie można. Propozycja max 2-uch na raz jest o tyle bez sensu, że nic tym nie zdejmiesz... a o to przecież chodzi.
Nie lamentować, tylko ginąć z honorem >:D
Sammani:
Jak ci sie wydaje, ze 5 to maximum to nie umiesz latac sbkami.
Wymagania do sb jeszcze obnizono. Ludzie nie lubia jak po roku skillowania gina w swoim duzym e-peenie od mlodziutkich popierdowek. Dlatego to, ze nerf bedzie to pewne. Pytanie kiedy. :coolsmiley:
Morbius:
zali to prawda, że jak odwarpujez z grida po wysłaniu bombki, to owa nie puffnie? to było by głupie dosyć
Drakkainnen:
No prawda... na większych gangach SB się nie znam, bo nie latam aż tak dużymi. Przynajmniej od Dominion nie miałem okazji.
No i spoko... mi się ta gra podoba właśnie dlatego, że nawet "gówniany" ship może rozwalić coś teoretycznie znacznie lepszego. Poza tym dlaczego nowy gracz nie miałby mieć czasem przyjemności z rozwalenia kogoś "uber super długo grającego"... to nie WoW i mega różnica co lvl. A jak ktoś chce wkładać kupę kasy w wypimpowane statki to jego sprawa... więcej kasy na kb przeciwnika jak ten go dorwie. Nie stać Cię na spokojne wdupienie statku - nie latasz nim. Nerfa bym się jednak tak szybko nie spodziewał, zwłaszcza, że niedawno je zboostowali :)
Sammani:
To nie wow? CCP zmienia eve w world of evecraft na kazdym kroku. Coraz prostsze, nastawione na spokojna farme, malo wymagajace sie to eve staje. Czekac az wprowadza instancje ala wow (zobaczcie co tu zrobilem >:D).
A tak na serio ccp stara sie pozbyc blobow capitali i zastapic je blobamiu tanszych, ubezpieczalnych bsow. Mniej pos bashingu, nowa bron antycapslowa etc. I to bardzo dobre podejscie. Bomby sie nie wpisuja w ta tendencje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej