Eve Online > Dyskusje ogólne

e-honor a PVP

<< < (2/13) > >>

Okropniak:
Ano dokladnie - zalezy jakie kto ma podejscie.

Pamietam jak uprosilem raz kumpli coby puscili nooba co go na pasku zlapali - byl tak nieobyty ze az glupio bylo go tluc - jeszcze mu potem 5kk przeslalem zeby mial cos na start.

PS. niezaleznie ilu go ganialo jak sie umawia 1vs1 i potem wpada w 30 to... coz. Takim wiekszej kasy nie pozyczam bo wiadomo gdzie taki ktos ma wszelkie umowy. Ale jak widac trzeba sobie jakos tlumaczyc ze to byla "uczciwa" walka... sic.

Malag Maradan:
A kto mówił, że to była uczciwa walka?  ^^

Jak mnie ganiało 13 ludzi w ciężkim sprzęcie po 0.0, to wskoczyłem na ss'a i krążyłem po kilku różnych, aż sobie nie polecieli (akurat stacji nie było).

Kto przy zdrowych zmysłach, widząc gang złożony z ludzi z pirackich korpów zgadza się na solo?  :buck2:

Poza tym, lataliśmy już ponad godzinę i nic... A nie można wrócić do domu po godzinnych poszukiwaniach bez żadnego zestrzelenia. Tak się po prostu nie robi  ::)

Okropniak:

--- Cytat: Malag Maradan w Grudzień 11, 2009, 13:57:36 ---Kto przy zdrowych zmysłach, widząc gang złożony z ludzi z pirackich korpów zgadza się na solo?  :buck2:

--- Koniec cytatu ---

Nic z tego - i tak Ci kasy nie pozycze ;p  :diabeł:

;D

Straszny:

--- Cytat: Malag Maradan w Grudzień 11, 2009, 13:57:36 ---A kto mówił, że to była uczciwa walka?  ^^
Jak mnie ganiało 13 ludzi w ciężkim sprzęcie po 0.0, to wskoczyłem na ss'a i krążyłem po kilku różnych, aż sobie nie polecieli (akurat stacji nie było).
Kto przy zdrowych zmysłach, widząc gang złożony z ludzi z pirackich korpów zgadza się na solo?  :buck2:
Poza tym, lataliśmy już ponad godzinę i nic... A nie można wrócić do domu po godzinnych poszukiwaniach bez żadnego zestrzelenia. Tak się po prostu nie robi  ::)

--- Koniec cytatu ---

ja tak robiłem, wpadałem np do systemu domowego SOTa albo PLa, albo sojuszów z północy i proponowałem 1:1  (local 30 czy 50 chłopa), nigdy mnie nie zblobowali za to sporo fajnych walk miałem.

Malag Maradan:

--- Cytat: Okropniak w Grudzień 11, 2009, 14:01:21 ---Nic z tego - i tak Ci kasy nie pozycze ;p
--- Koniec cytatu ---

A dziękuję, na razie na braki w gotówce nie narzekam  :)

--- Cytat: Scaryman w Grudzień 11, 2009, 14:05:11 ---ja tak robiłem, wpadałem np do systemu domowego SOTa albo PLa, albo sojuszów z północy i proponowałem 1:1  (local 30 czy 50 chłopa), nigdy mnie nie zblobowali za to sporo fajnych walk miałem.
--- Koniec cytatu ---

Rozumiem i pojmuję. Przy czym to był null. Jakoś zauważyłem różnice między bywalcami większości low, a null. Między innymi w tym właśnie.

Wiem, nie można generalizować, sam chętnie powalczyłbym 1vs1, ale wiem, że więcej jest ludzi mojego pokroju, niż honorowych pilotów, których Ty spotkałeś. Dla tego trzymam się "bezpiczniejszej" opcji pojedynkowania. Bezpiczeniejszej dla mnie...  :diabeł:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej