Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PL] troszke historii o obecnej "internal drama" by Gobbins
JimmyBrownie:
NoMore PL <- jeszcze ktoś pomyśli że to polak :2funny: Any way - Disbandy, epickie dramy i emo rage jednostek które mają duża władze to jedne z najpiękniejszych cech EVE o7 Nie znam innej gry w której:
- Jedna osoba ma często władzę... praktycznie nieograniczoną i wpływa na losy tysięcy graczy :)
- Jest taka możliwośc infiltracji wroga
- Drama i Rozpad jakiegos sojuszu dostarcza tyle funu stronie przeciwnej :2funny:
Mam nadzieję że machina wojenna ruszy pełną para i Dominion okaże się być wodą na młyn do kolejnej, wielkiej wojny :)
KennethWolf:
kurde nie było mnie jakiś czas, czy dobrze rozumiem że Molle zebrał BOBitów i teraz jako IT Alliance kopią tyłki Pandemonicom?
JimmyBrownie:
Yes
acaste:
jak narazie to IT zniszczyło trochę posów, w walkach jest prawie 1:1 jak wyżej wspomniano (przy czym należy pamiętać że IT ma przewagę liczebną) nic wielkiego się nie dzieje, i poza walką IT vs PL/sot to mapa dalej jest nie ruszona i pewnie taka zostanie....
ps. co się dzieje z LoveKebabem jakaś drama była na coad ale nie chciało mi się tam szukać czegoś sensownego
Goomich:
--- Cytat: Aizhen w Grudzień 08, 2009, 22:51:47 ---jak narazie to IT zniszczyło trochę posów, w walkach jest prawie 1:1 jak wyżej wspomniano (przy czym należy pamiętać że IT ma przewagę liczebną) nic wielkiego się nie dzieje, i poza walką IT vs PL/sot to mapa dalej jest nie ruszona i pewnie taka zostanie...
--- Koniec cytatu ---
Ale wiesz, że dopiero od dzisiaj można znowu przejmować czyjąś suwe.... czyjegoś sova?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej