Eve Online > Patche i dodatki
Whine na temat: Balans EVE by CCP :)
MightyBaz:
czy ty masz jakis uraz do mnie? ^^ napisałem wyraźnie kierbir producent - na jakich warunkach? zalezy od corpa, od ludzi itd. W CVA mozna było kupic t2 stuff oraz TC za pół ceny rynkowej, tak mniej więcej. Teraz ze względu na Dominion, ceny zostały podniesione.
U nas w corpie jest przyjete, ze cena itemsow jest często ustalana -% od ceny w jita. Zalezy, czy podlega częstym fluktuacjom.
Straszny:
nie mam :) - nie pisze przecież żeby Cie sflamować tylko normalnie odpowiadam na Twój post O0
po prostu tego kompletnie nie widzę, CVA to żaden przykład bo de facto CVA nie jest sojuszem pvp. Abstrahując od tego czy to oznacza coś pejoratywnego czy nie , CVA jest zbyt specyficznym tworem, rpgując i żyjąc w jednym regionie nie możecie podawać siebie za przykład do standardów sojuszy EVE z 0.0. (kiedykolwiek wasza flota capitali wystawiła choć nos za Provi?).
W bufu też są bardzo szerokie refundacje, też sprzęt można kupować za 50%, ammo frakcyjne wyjątkowo tanio, bufony starym graczom dają gratis w użytkowanie dready... do tego Atlas ma bardzo szeroką refundację praktycznie wszystkiego na PVP (włącznie z wszystkimi capitalami i super-capitalami). Tylko co z tego? Dalej uważam że dużo lepszym rozwiązaniem jest korpik altów producentów niż branie masy kerbirów do sojuszu. Nic dobrego to nie przyniesie.
MightyBaz:
jak nie? CVA wyznaczyło standard w EvE. Jest wielu nastepców i nasladowcow.
btw, CVA jest ostatnim sojuszem załozonym wieki temu, wczoraj było 5-lecie istnienia. Wskaż choc jeden taki sojusz, który przetrwał tyle lat. Tylko nie pisz, że region słaby albo nie zdobywamy terenu. Kiedy Husaria dołączyła do sojuszu, CVA kontrolowała 1/4 Providence.
Zas samo Providence stało się dzieki nam (CVA) największym nullowym zagłębiem przemysłowo-handlowym z gigantyczna liczba stacji (jak na standardy 0.0). Wg statystyk zrobionych dwa miesiace temu w regionie żyje ponad 10k luda. Wskaż mi taki region empire, gdzie tyle luda sie loguje codziennie, oprócz jita ofc. :knuppel2:
Straszny:
stary - jakie standardy?
- popatrz na mape EVE - ile regionów używa "standardu" NRDS ? Gdzie są te regiony naśladujące CVA?
- 10K z tego 9K to kerbiry które mają w nosie wszystko poza tym ze mogą sobie trzepać paski/anomalie/plexy bez takiego poczucia zagrożenia jak gdzie indziej. A ilu z nich pójdzie walczyć to 2 lata temu było widać po stanie liczebności Waszej floty w czasie jak Was Tri jechało. Odpowiedź - praktycznie nikt z nich. Stracą 2 BSy i więcej sie na wojnie nie pojawią. Potem będzie walczyło samo CVA (Paxtoni wypadną pewnie po 3 BSach :laugh:).
- przez 3 lata zajeliście 3/4 jednego, najbiedniejszego regionu EVE. To ma być osiągnięcie ? Padłem... podnieście mnie :D . Popatrz ile w tym czasie osiągnął StainWagon.
Doom:
--- Cytuj ---Popatrz ile w tym czasie osiągnął StainWagon.
--- Koniec cytatu ---
A ta koalicja nie jest trochę (dużo) młodsza? ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej