Eve Online > Dyskusje ogólne
Wolontariat centralowy - tlumacze i inni :)
Ptysiu:
Dziękuję bardzo za konstruktywną krytykę.
Odnośnie tego co napisał Naye, jestem przeciwny podziałowi ról. Jesli ukaże się jakiś dłuższy, istotny tekst, najlepiej będzie go podzielić między conajmniej dwóch tłumaczy. Cenny jest tutaj czas w jakim jesteśmy w stanie przetłumaczyć, sprawdzić i wysłać tekst na stronę z jak najmniejszą różnica w stosunku do terminu ukazania się oryginału ("musztarda po obiedzie effect" ;D).
Przy okazji, od kiedy mam super powah pozwalający mi na wrzucanie tekstów w newsy i jak mogę zeń korzystać? ;D
Tak w ogóle, to porponowałbym wszystkim chętnym umówić się na jakąś godzinę w tą Sobotę/Niedzielę na kanale "centrala" i przedyskutować co, jak i gdzie. Taka metoda mam wrażenie będzie szybsza niż via forum. :)
Pozdrawiam serdecznie o/
pticu:
tlumacze moga korzystac z systemu evelopedii, zapodajac tam text i kazdy po kawalku by tlumaczyl a jeden korektor na koncu zatwierdzil :)
veldi:
Angielski znam dobrze i mogę w czymś pomóc ale nie wiem co tłumaczyć i kiedy :D
Ok pospieszyłem się z postem, przeczytawszy cały wątek widzę że gdyby był dział newsów potrzebny byłby stały tłumacz, aight?
Piszę się na to. Jutro mogę wrzucić jakieś tłumaczenie bo atm "na bani". Heheh :angel:
Nawigacja
Idź do wersji pełnej