Eve Online > Dyskusje ogólne
dominion - zmiany w sovie
Zsur1aM:
--- Cytat: Val Heru w Listopad 29, 2009, 21:22:46 ---to tyle o zmianach w sovie :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Kogo tam interesuja jakies zmiany.. i tak bedzie to wszystko i jedno ; )
Straszny:
dżiiii.... wystarczy napisać że w Provi są z pupy paski i cały region jest najbiedniejszy w EVE (bo przecież tak jest i dlatego CVA ma w nim spokój) i od razu temat spadł na kłótnie "a wy jesteście ciency". Jak ktoś z provi zaczyna pisać ze słabo zarabia na raceniu to pusty śmiech mnie ogarnia. Faktycznie - tam bym nie racił, to juz level 3 misje w empire lepsze.
Na rattowaniu, mądrym jechaniu anomalii, plexów czy zwyklych pasków można świetnie sobie zarabiać i na TC i na carriera czy dreada. Mądrym czyli 2-3 konta i skupić się na tym pare godzin. Tyle w temacie. To że Baz napisał bzdure o tym na czym sie nie zna i ja mu to wytknąłem to od razy wyskakuje member CVA i odwraca kota ogonem. A ja tam zarabiałem juz w 11 czy 12 regionach EVE, i wszędzie dało się zrobić kase na wdupianie sfitowanych 3-4 HACów tygodniowo + TC + ekstra wydatki, i to zrobić całkowicie spokojnie. No ale pewnie nie wiem o czym mówie... :embarassed:
acaste:
moja odpowiedz nie była do sposobu racenia i zarabiania a do ostatniego zdania twojego posta Scary
"Tyle że trzeba sobie je wywalczyć i utrzymać.... "
2 szpile w jednym zdaniu ;p
Zsur1aM:
--- Cytat: Scaryman w Listopad 29, 2009, 21:55:10 ---Na rattowaniu, mądrym jechaniu anomalii, plexów czy zwyklych pasków można świetnie sobie zarabiać i na TC i na carriera czy dreada. Mądrym czyli 2-3 konta i skupić się na tym pare godzin. Tyle w temacie. To że Baz napisał bzdure o tym na czym sie nie zna i ja mu to wytknąłem to od razy wyskakuje member CVA i odwraca kota ogonem. A ja tam zarabiałem juz w 11 czy 12 regionach EVE, i wszędzie dało się zrobić kase na wdupianie sfitowanych 3-4 HACów tygodniowo + TC + ekstra wydatki, i to zrobić całkowicie spokojnie. No ale pewnie nie wiem o czym mówie... :embarassed:
--- Koniec cytatu ---
Coz jezeli Ciebie fasynuje trzepanie ratow to HF, ale tak jak napisal baz.. to raczej dla ludzi ktorzy traktuja eve jak drugi etat. Z tego co pamietam trzepiac raty na pasku w 0.0 na jednym koncie wyciagalem jakies 65m/h. Najlepszy zarobek to zarobek (w miare) pasywny, chyba ze kogos facynuje zarabianie w tej grze. Ja osobiscie nie wyobrazam sobie siedzenia na 3ch kontahc i trzepania anomalii specjalnie po to zeby zarobic na kilka HAC'ow ; x
Doom:
Inna rzecz że najpierw te konta trzeba mieć a chary na nich też podskilowane :/
Może uczciwie podajcie ile może zarobić gracz który ma jedno konto?
Bo z moich doświadczeń wynika że wyliczenia królika sa najbardziej trafne
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej