Eve Online > Dyskusje ogólne
dominion - zmiany w sovie
Gregorius:
Będzie dobrze, głowa do góry ^_^. Pożyjemy, zobaczymy. Po co komu sov ? :D
cascador:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Listopad 07, 2009, 11:36:19 ---No coz, chcieli dobrze, spieprzyli, empire welcome tu, pozostaje nam chyba szykowac kase na wlasne posy zeby sie z null nie wyprowadzac.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy sie mamy juz styczen, ze wiadomo jak to wszystko sie skonczylo? Ja tu widze jak zwykle wiecej whine'u niz to jest warte. Przyjdzie 1 grudnia, pozyjemy, zobaczymy.
sneer:
kiedy zapowiadali zmiany myślałem że zrobią to inaczej
przez rozbudowę systemu miałem zupełnie co innego na mysli
że powstana jakies npc-we instalacje przemysłowe w systemie //tak jak teraz stoją bunkry w FW //- które nie miałyby mozliwości bezposredniej interakcji z graczami ale ....
albo generowałyby jakiś income dla posiadaza sova
odbywałby się jakis ruch pomiędzy tymi instalacjami npc statków
wszelkie zakłócenie tego obiegu - przez roamy rozbijające npc-we instalacje i konwoje wpływałyby istotnie na spadek dochodów więc space nie mógłby by pozostawiony samemu sobie bo siadłaby kasa - więc trzeba by byc aktywnym - zwalczac dynamicznie intruzów
a tu taki bullshit zafundowali ze się cieszę ze ostatnio nie płace za grę w pieniądzu tylko jakichs iskach :)
nic to gre mam opłaconą do marca i tyle czasu dla mnie ma ccp ....
Sammani:
Zmiany mialyby sens jakby wkoncu usuneli l4 z empire. W przeciwnym wypadku to nerf 0.0. Usuniecie l4 z high seca i wprowadzenie tych zmian byloby najlepszym rozwiazaniem.
Sov bedzie dawal sporo (latwiejsza logistyka/cj/bezpieczna stacja), ale sporo kosztowal. Upy sa slabe i do poprawy, ale oplaty mogliby nawet podniesc. Skonczy sie afk moon mining. Alliance beda musialy pomyslec zeby zarobic: renting/reakcje/produkcja cappsli/supercapsli, mopy/ratopy, tax, zorganizowane eksploracje wh.
Jesli t2 stanieje, a na to sie zanosi. Wtedy to nerf high endow to nerf capsli, a boost t2. Ja w tym patchu widze same zalety. Jednakze pryskaja poki w high secu sa l4.
silvia:
Duzy pos to jakies 180mil isk w paliwie.
Ceny utrzymania sov sa zaloznie niskie. Powinny byc przynajmniej dwa razy wyzsze / zalezne od tego co system oferuje (system z 20 beltami jest wart wiecej niz ten z 3)
(powiedzmy, ze kazdy czlonek aliansu mialby zapracowac na 1 system - jakis problem?)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej