Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[IT] aka bob mk II

<< < (31/44) > >>

Goomich:

--- Cytat: Terion w Styczeń 04, 2010, 14:40:02 ---Scary nie wymyslam dowcipow, prawa autorskie naleza do Ciebie - ja tylko obrocilem w druga strone. Z tego co widac Dominion teraz tak bedzie wygladac - krotki przepidc na wygranie bitwy - dociagnac na pole walki wiecej pilotow niz przeciwnik. 2 strona nie ma szans - nie przez fakt blokowania wlotu, a niemozliwosc zaladowania grida.
--- Koniec cytatu ---

Można oczywiście przeczytać guide'a jak blobować w dominion, by Razor, ale to by pewnie wymagało za dużo wysiłku.

--- Cytat: Terion w Styczeń 04, 2010, 14:40:02 ---Fail ccp polega na doprowadzeniu do powyzszej sytuacji. Niech o zwyciestwie decyduje taktyka, jakosc oraz ilosc razem, a nie okreslona liczba gwarantujaca, ze przeciwnikowi nie zalduje sie grid.
--- Koniec cytatu ---

Przecież własnie taktyka i liczby to spowodowały. To nie IT zjebało im ładowanie, tylko sami PL i GS. To była ich taktyka polegająca na wrzuceniu liczb na jednego grida, których serwer nie dał rady pociągnąć. Gdy wskakiwali falami, albo na kilka róznych gridów, po 100-150 ludzi na raz, to by się nic nie stało. A raczej wszyscy by mieli jednokowego laga.

--- Cytat: Terion w Styczeń 04, 2010, 14:40:02 ---W kwestii nap listy juz niedlugo cale poludnie i wschod bedzie przeciw osamotnionym GS PL i NC (gdzie w sumie licza sie tylko 3 zawodnicy reszta to mniejszy czy wiekszy plankton).
--- Koniec cytatu ---

No, NC osamotnione. To tak samo, jak z jednym SE atakującym kampę Bricków. Drań miał przewage liczebną.

Hastrabull:

--- Cytat: Terion w Styczeń 04, 2010, 14:40:02 ---W kwestii nap listy juz niedlugo cale poludnie i wschod bedzie przeciw osamotnionym GS PL i NC (gdzie w sumie licza sie tylko 3 zawodnicy reszta to mniejszy czy wiekszy plankton).

--- Koniec cytatu ---

O zesz w morde, to sformulowanie normalnie mnie rozbroilo :) Az sie powstrzymac nie moge od usmiechu ;) 'Osamotnione' :D hehehehe

przepraszam, juz powaznieje... nie :D

Sammani:
CCP powinno oddac biednym pandemicom stateczki, ktorych piloci nie mieli czasu na reakcje.  :( :( :( Jakie to PL biedne, ze MECHANIKA gry jest zjebana i CCP nie zadbalo o rozwiazanie problemu laga oraz by statki znikaly po log offie.  :( :( :(

Szkoda, ze zjebana MECHANIKA nikomu nie przeszkadzala jak one button rozwiazal ally i piloci BOB-a nie mieli czasu na reakcje by chronic kilka lat swojej zabawy w eve. A racja bo molle mogl rol pilnowac. No coz FC PL nie musieli wrzucac floty.

Faile CCP sa fajne poki dzialaja na korzysc jednej strony? Moralnosc Kalego. Ta gra ma dziury i to wiele. Jedynie rowne traktowanie ofiar tych dziur jest akceptowalne.

Totalizator:
Zauważyłem że wszyscy lubią się przerzucać oskarżeniami o wywalanie serwera i nie tylko tu. NC wskakuje na atlas i ginie? Próbowali wywalić serwer! My na IT? Oczywiście plan to było wywalenie serwera. Co usłyszałem przed tym opem na tsie? "IT wrzuciło do systemu 600 ludzi, próbują wywalić serwer". Powiem wam że nigdy jeszcze przez trzy i pół roku nie widziałem opa gdzie hasłem było "wywalamy serwer!" Dlaczego? Bo to debilizm. W najlepszym wypadku serwer się wywali i jest pół na pół kto się zaloguje pierwszy, w najgorszym zrobi się to co nam zrobiło teraz IT. Sojusze robią duże floty bo chcą mieć więcej niż przeciwnik to normalne. Jak IT siedzi w 15 tytanów Y-2 to jasne było że my musimy wrzucić jeszcze więcej, nie żeby wywalić nodę tylko żeby wogóle mieć jakieś szanse na wygraną. Że od tego się system sypie? No to już nie nasza wina, CCP pokazało że umie zrobić działające fleet battle a to że teraz wszystko się posypało nie spowoduje że zaczniemy oddawać stacje za darmo.

OutFreejn:
Czy zmiany w dominion nie miały spowodować "rozbicia" bitew na kilka mniejszych w systemie ? Cóż chyba się nie udało... może za rok :P. Graty dla BoBa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej