Forum Gry > Inne gry
Perpetuum-Online
sneer:
a ja napisze tak
kontent na razie jest skromny ale ...
spróbuj odejść dalej od stacji - siedzenie pod stacja jest nudne - m.in. po to sa outposty w dzikszej okolicy
spróbuj kopania i produkcji - fajnie to zrobili - choć pewnie produkować pierwszego dnia nie bedziesz
pve może Cię zdziwić skalą trudnosci - mnie po 3 miesiącach dalej dziwi ...
p.s. solo bez interakcji moze byc tak sobie ale korporacji jest sporo a w grupie w jak w kazdym MMO - błyszczy bardziej
Okropniak:
No wszedłem, popatrzyłem - rozejrzałem się... troszku się pozmieniało.
Ładniej to nieco wygląda - teren i tekstury dalej nieco ubogie moim zdaniem ale za to ukształtowanie terenu poprawili na max :)
Nawet raty, mimo że są tak jak były - głupie, to teraz trzeba uważać bo skubane oszukują: spawnują się szybciej, mają spowalniacze, ssawki, jammy - cheaterzy ;)
Z tego co wiem nasza polska grupka ma pierwsze potyczki na koncie - i jak zwykle startujemy do większych sił :D. Ale to chyba norma. Już my im takie spotkanie pod Wiedniem zrobimy że i Grundwald im się przypomni! :D
Wyszło też że dla odmiany - tutaj mam jeden ze starszych char :) Miło mieć w końcu jakiś bonus zamiast skrobać te skile i się martwić że nie na wszystko starcza.
Dormio:
Czy PL są skupieni w ramach 1 korpa ?
Okropniak:
Nie wydaje mi się. Natomiast znajomi znajomych zachęcani są paszczowo do dołączenia do swojaków - co procentuje bo wiele rzeczy (tak jak w eve) jest skomplikowanych - i tzw know-how dobrze jest mieć zapodane w normalnym języku :)
Gainax:
uhuhu ;] Gra wygląda rewelacyjnie chodź pewnie mogła by być lepsze ale kocham mechy i taka gierka to miodzio chodź na razie nie miałem szansy sprawdzić swoich sił...czekam na aktywacje konta ;]
szukałem tu i ówdzie i jakoś nie mogę znaleźć kosztu gry? ta beta pewnie free ale ile gra będzie stała? już po samych filmikach widzę że jest to chodząca EVE xD ale kupować raczej nie będę bo dopiero co od sierpnia mam zamiar wkońcu zakupić legalne konto w EVE ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej