Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Update Centrali + Konkurs na Layout

<< < (19/25) > >>

Gregorius:
Ok, faktycznie coś czerwień przesadzona ;)))) Jednak żaden inny kolor mi tam totalnie nie pasuje. A bordo wychodzi jak obrus z elementami różu (bo dostosowuje resztę gamy właśnie w takich odcieniach)

Pokombinujem.

Jeśli chodzi o :

- postacie raz po lewej, raz po prawej - w przypadku Caldari i Minmatar te panienki po prostu zasłaniają nieciekawy fragment ;) Zarówno w Caldaryjskim, jak i Matarskim nic tam się nie dzieje :P Po drugie... zawsze to jakaś zmiana :D Jeśli faktycznie niezbyt to wygląda, to mogę zrobić lustrzane odbicie i będzie po krzyku.

- przesunięcie ramek do góry - jak Nex pisał. Chciałem, by grafiki za tekstem było jak najmniej (bo prędzej, czy później będize się zlewać) - jeszcze myślałem, coby u Amarr nie podnieść czarnego przejścia. Jeśli podniosę ramki, będę musiał podnieść "czarny gradient". Jeśli to zrobię - utnę grafikę na tyle, że w kilku przypadkach straci ona na jakości. Jednak, jeśli będzie taka wola, to trudno - zmienię.

- męskie/damskie - korzystałem z postaci, które można było ładnie obrobić i przedstawiałyby coś więcej jak "mordka" ingame ;) Dlatego u Caldari i Minmatar najlepiej nadawały się do tego panienki ;)) [tak między nami, gdybym miał ładną gallentyjkę, to na gallente też zawitałby pierwiastek żeński (bo u amarr to może być wszsytko pod tą szmatą ::P)]

- drake - nie wywalę go, bo obcinanie, cieniowanie i ogólna zabawa zajęła mi zbyt dużo czasu, żebym zastąpił to jakimś caracalem :P

- wielkość logo - zdecydujcie się ;)) Najpierw mi piszecie, że logo powinno dominować, teraz, że jest za duże ^_^... wtf ?!  Insza inszość, że to logo wielkościowo nie było zmieniane w stosunku do .psd jaki dostałem od Ptica.

pticu:

--- Cytat: Gregorius w Listopad 07, 2009, 10:37:48 ---
- wielkość logo - zdecydujcie się ;)) Najpierw mi piszecie, że logo powinno dominować, teraz, że jest za duże ^_^... wtf ?!  Insza inszość, że to logo wielkościowo nie było zmieniane w stosunku do .psd jaki dostałem od Ptica.

--- Koniec cytatu ---

tak, tylko zauwaz ze ja to dalem w prawie 2x wiekszej rozdzialce :) wiec wyglada na mniejsze :) (chyba), zreszta, z logo mozna pokombinowac na koncu zeby wielkosc dopasowac

Gregorius:
Ok, lżejsza wersja matari.

(tak swoją drogą, to oglądałem to pracuję na szklance - więc kolory zupełnie inne (ich nasycenie też) niż na LCD, może dlatego ta czerwień, jaka była w moim odczuciu była w granicy tolerancji ^_^. Więc jakby na lcd coś jeszcze dupnie wyglądało, to dajcie znać ^^.

Szakal:
na Lcd wygląda ok ;p

Szakal:
Ja się zastanawiam czy logo Centrali nie zrobić w formie animowanego gifa albo coś tylko potrzebuje samego logo ktoś może podesłać ew. link na ftp ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej