Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Update Centrali + Konkurs na Layout

<< < (10/25) > >>

Gregorius:
Jutro zrobię gallente, jak znajdę czas, bo już mi świta pomysł.. mam kilka fajnych źródełek, więc jakiś montażyk będzie ^_^.

Natomiast z minmatar się poddaję.. Początkowo myślałem, czy nie zrobić jakiegoś namiotu teepee, wypakowanego kablami i osadzić na złomowisku :D (wyglądałoby jak homeplanet matari :D). Niestety do nich najtrudniej cokolwiek podpasować.. [tzn. jeszcze jestem na etapie poszukiwań, ale nie mam pojęcia, czy coś spłodzę]

Xarthias:
Hast, zrób po prostu możliwość wyboru i już... A defaultowy jakiś taki neutralny.
Ten Morbiusa z Dusta mi się podoba, ale bez tego łormhola u góry - może z logiem będzie to lepiej wyglądało.
Co do loga, to przede wszystkim Greg nie pogrubiaj czcionki. Zrób normalną, nieco większą, powinno lepiej wyglądać.

Gregorius:
Ależ ja z tą czcionką nic nie robię ! :) Po prostu daję tylko jakieś blending options, bo sucho wygląda jeszcze gorzej ;]

Wielkość loga :D No ja właśnie nie lubię robić w headerze tekstu w wersji huge :)) - lubię robić np. tak, jak zrobiłem na kronikach :P  Ot tak mam ;) Ale ok, jutro coś pomontuję.

Hastrabull:
spokojnie, wybor bedzie. chodzi o to, ze defaultowy layout bedzie sie ustawial w okreslony sposob. natomiast nadal bedzie mozna go zmienic.

Diabl0:
Od razu ostrzegam że jestem programistą a nie grafikiem :)

Nie jest dokończone bo zabrakło weny więc jak ktoś chce dokończyć to niech pisze - wrzucę gdzieś PSD.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej