Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Update Centrali + Konkurs na Layout

<< < (7/25) > >>

Maver:
Swoja droga bardzo ciekawe kto byl tak odwazny ze musial zalozyc nowe konto zeby kogos obsmarowac.

Czasem nie rozumiem dlaczego ludzie do tego stopnia nie maja jaj ze nie potrafia sie nawet pod wlasna wypowiedzia podpisac.

Gregorius:
Takie moje luźne bazgroły...

Naszło mnie jakoś na Amarr...
Ramki na tekst celowo są bez graficznych nagłówków, żeby można było sobie je spokojnie w CSS wymodelować etc. W sumie to można wsio pozmieniać, jak coś nie pasi  O0

Mam pomysł na kolejny lay (taki trochę bardziej w moim stylu), ale czas.. czas.. czas...  :diabeł:

Hastrabull:
po pierwsze: zajebiste :) ale:

1. gradientowe tlo bedzie nie do zrobienia przy dynamicznej wysokosci ramek, tak wiec niestety trzeba to usunac.
2. popracuj nad logiem. jakosciowo odstaje od reszty strony
3. zrob cos takiego dla kazdej rasy a ja zrobie tak, ze jak ktos bedzie mial podane API to ja na tej podstawie defaultowo ustawie takiej osobie layout :)

No i czekam na ten 'twoj' layout.

Dec Apilatour:
dobry layout dla forum amarrskiej milicji....

Gregorius:
no z rasami będzie problem ;)))) Bo do reszty nie mam koncepcji :D

co do gradientów : problemik - "z tlem...  bo przezroczystość niezbyt wchodzi w grę, a "zaczernić tło to już fail ;/ (a np. nie dasz radyzrobić sekcji środkowej takiej ramki na uzupełnianie, a góra i dół na stałą grafikę ? wtedy wydłużać się będzie tylko sekcja środkowa) - tak jak w klasycznym css..

Logo - no właśnie to moja piętka.. nie mam pojęcia jak je "dopasować" ;]] Mógłbym użyć innej czcionki.. bardziej amarrowej :D etc.

EDYTKA:

Sorki, pisałem to po pijaku ^_^. Ale mam nadzieję, że sens został wychwycony ? :> Jak nie, to postaram się to inaczej napisać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej