Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Update Centrali + Konkurs na Layout

<< < (22/25) > >>

NeX:
I koniecznie Amarską Cesarzową! Nasza pani nie nosi kaptura i jest ładniejsza od całego warcholstwa we wszechhhhhhświecie  >:D

BTW Drake to Caldaryjska legenda niemal. Nie wiem co się go czepiacie jest OK nie tylko na obrazku :)
Logo teraz świetnie wygląda i ma dobry rozmiar. Animowae to trzeba by najpierw na konkretnym tle wkleić i obadać efekt.

Hastrabull:
dobra koniec marudzenia. Greg, 4 twoje layouty przyjmuje. Skontaktuje sie z toba przez PM w celu omowienia szczegolow.

Jednoczesnie zdobywasz ladna rowna sumke 600M za te layouty :)

jest jeszcze jeden layout do zrobienia. Ogolny. no i 150M do zarobienia.

Diabl0:
2 uwagi:

1 - zbyt dużo zmarnowanego miejsca w topie. Rozumiem że pewnie większość i tak ma monitory 1920x1200+ ale ja np. w pracy pod przeglądarkę używam monitora 1200x1024 (zamierzone, od razu widzę czy treść strony mieści się w przyjętych standardach) i jakoś nie lubię gdy po otwarciu strony jedyne co widzę to logo serwisu a do pierwszej treści muszę skrolować.
2 - Pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem matarów - skąd ten @#$%^&* różowy :D

Gregorius:
@Diabl0

Pracuję na 1280 x 1024 i zapewniam ciebie, że rozdziałka, w jakiej jest zrobiona grafika, zdecydowanie się zmieści na twoim monitorze. (1000x900) (nawet nie trza dużo scrollować przy pracy w 1024x768 jak widzisz.
Tym bardziej, że w topie można dodać dodatkową ramkę z logowaniem np.

Różowy u matarów ? Wyreguluj sobie monitor :P :P

o7

Jededdiah Brown:
A gdyby tak V w logo EVE obracało się wokół własnej osi  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej