Eve Online > Przedpokój

Witam Serdecznie

<< < (2/7) > >>

Nahaj:
Dzieki za dobre rady.

Zapisalem sie juz na podstawowe szkolenie 24-25/10 napewno to mi sporo pomoze.

A narazie dzis po pracy odwiedze kanal "centrala noobs" o ile se przypomne jak sie zaklada nowe kanaly :) i bede meczyl ludzi noobowskimi pytaniami.

Loc0:
Powodzenia - pamietaj zeby nie sluchac Gergoriusa jak jest wciety bo gada glupoty :D

Gregorius:

--- Cytat: Loc0 w Październik 14, 2009, 18:11:25 ---Powodzenia - pamietaj zeby nie sluchac Gergoriusa jak jest wciety po gada glupoty :D

--- Koniec cytatu ---

ej ej!

Ja nigdy nie prowadzę zajęć na bani.... raz mi się zdarzyło po zielonce ;)) ale tak to nigdy nigdy!!

Po drugie weekendówka należy do innego szkoleniowca ^_^

Alto Saotomeo:
+1 Dla Aenyeweedien, zapraszam rowniez do Akademii.

Sam dawno temu mialem szkolenie z Gregiem no i.... na trzezwo byl. A co odwiedzam te jego szkolenia.... tez trzezwy :P

Nahaj:
Ja doszedlem do wniosku ze jak siadam za stermai to nie pije....

Wczoraj polecialem po kilu glebszych na stacje kupic skilla "Heavy Missile Specialization" i dlatego, ze bylem pod wplywaem zamiast kupic co chcialem to kupilem "Heavy assault missile specialization", zly jak pies pomyslaem.... nic sie nie stalo.... przyda sie..... no to otwieram market drugie podejscie i BOOM patrze w storage a mam juz tam 2x heavy assault missile specialization dopiero za 3 razem kupilem co chcialem...
Wnioski.... nasuwaja sie same hehe.

Pozdrawiam
Nahaj

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej