Eve Online > Przedpokój

Witam Serdecznie

<< < (5/7) > >>

Alto Saotomeo:

--- Cytat: Nahaj w Październik 16, 2009, 13:23:07 ---Dzieki,

W corpie jeszcze nie jestem, chce najpierw przejsc szkolenie a potem do jakiegos corpa dolaczyc.... W sumie to teraz mi sie nasuwa nowe pytanie:
Czy szkolenia sa tylko dla czlonkow Unseen Academy? Jesli tak to chcialbym dolaczyc.

Co do ustawien to chodzilo mi na jak kanal trzeba wskoczyc.

Co wlasciwie jest lepsze team speek czy ventrilo? Bo ja zawsze uzywalem Skype :)

Pozdrawiam
Sid

--- Koniec cytatu ---

Szkolenia sa dla czlonkow akademii. Aby do nas dolaczyc zapraszam do systemu Danyana, lokalizacja Danyana IV - Moon 1 Zoar & Sons. Tam zloz aplikacjie do nas.

Tu zaleznie od corpa czy ally uzywa sie venta i tsa. Vent jest o niebo lepszy.

Nahaj:
Dzieki za wyjasnienie,

Dzis spakuje swoje graty i ruszam do tego systemu zlozyc aplikacje (to chyba jakies 14 jumpow).
Chyba sie tam zadomowie, bo wszystkie szkolenia beda w tym systemie.

Bede musial poszukac jakiegos agenta lvl2 - sa tam jacys w okolicy? :)

Pozdrawiam
Nahaj

Aenyeweddien:

--- Cytat: Nahaj w Październik 16, 2009, 13:23:07 ---W corpie jeszcze nie jestem, chce najpierw przejsc szkolenie a potem do jakiegos corpa dolaczyc.... W sumie to teraz mi sie nasuwa nowe pytanie:
Czy szkolenia sa tylko dla czlonkow Unseen Academy? Jesli tak to chcialbym dolaczyc.

--- Koniec cytatu ---

Tak jak koledzy powiedzieli szkolenia sa dla czlonkow korporacji. A co do dolaczania do korpa to cykl szkolen w UA jest zaplanowany na max 8 tygodni i po tym czasie po prostu opuszczasz korporacje. Wiec jest to korporacja tymczasowa - ale dajaca Ci mozliwosc poznania roznych aspektow gry

Zajec nie masz codziennie wiec nawet ten Twoj moze byc OK ;)

Doom:

--- Cytuj ---Chyba sie tam zadomowie, bo wszystkie szkolenia beda w tym systemie.
--- Koniec cytatu ---
Nie wszystkie, chyba że np Papuga ma prztyczek którym zmienia sek stat Danyana na lowsekowy, albo teleportuje część szkoleniowców tam  :2funny:
Ale zapewniam że osiedlenie się tam na czas pobytu w UA może Ci ułatwić życie. Znacząco ułatwić.

Papug:
Papuga może wiele rzeczy  >:D

Zapraszamy do UA!   O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej