Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polityka EvE
Loc0:
Nie wiem jak tam z biedota terenow CVA sie sprawy maja po dominion, ale wasze lol posty o HED ... ghehe. NIKT nie wezmie HED z rak -A- chocby nie wiem jak bardzo tego chcial. Moze jakis krotki czas (np tydzien) i to wszystko. Wszyscy tak chetnie piszacy o mamejach z CVA to ludzie, ktorzy latali tam i dostali blobem wpiery :D?. CVA to nie jest pvp uber ally i sie na taki nie kreuje, z kolei co niektorzy piszacy tutaj powinni juz wrocic do pilnowania swoich farmerow w pimped raciarkach ... i dopilnowac zeby ich memberzy nie polowali na siebie w podczas robienia anomalii :2funny: :uglystupid2:. Jeszcze wam sie ally z rozpedu rozdupi i bedzie beczka smiechu :D
Skeer:
Jeżeli to jest prztyczek do C0ven, to ja nie rozumiem ostatniego zdania.
C0ven ma teraz najlepsze chwile w swej ponad dwuletniej historii i się nie zamierza rozpaść.
A nawet jeśli, to nie wiem, czemu miałaby być z tego beczka śmiechu. Nie jest to lolowy alians typu KIA, czy inne BRUCE :P
Mikker:
Skeer to bylo o CVA :) czytaj uwaznie :P
Skeer:
Czytam uważnie i widzę jedną osobę z CVA oraz kilka z C0ven. Dlatego w kontekście tamtego tekstu uznałem, że druga część może być o nas (zwłaszcza, że na naszym kb widać tego nieszczęsnego Deimosa :P )
Totalizator:
filmik z piątkowej bitwy
http://www.youtube.com/watch?v=J5T3hEYI3n0#
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej