Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka EvE

<< < (41/53) > >>

Straszny:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Grudzień 18, 2009, 12:28:26 ---Straszny, siejesz propagande straszliwą bo ja tam byłem a dzielni piloci IT których zestrzeliłem nie byli nawet na tyle dzielni żeby lossmaile zapostować, u nas wygląda to tak http://killboard.goonfleet.com/battles/1634 chociaż to też niepełny obraz, w każdym razie ostatecznym efektem tego całego starcia jest to że ofensywa IT została zatrzymana a ich wielkie nocne CTA poległo. Na drugi raz będzie Mollowi trudniej przekonać ludzi żeby wzieli dni wolne z pracy po to żeby GS zrobił z nich kaszę w US prime, to na pewno.

--- Koniec cytatu ---

ee ? jaką kasze, patrząc na wynik bitwy to wpierdziel zebraliscie taki ze jutro bym na drugą taką leciał , wasz KB nie uwzglednia strat sojuszników , no i poza tym to sie zgadza (co do ilości straconych Waszych capitali).... szkoda że zaangażowanie w GS przeslania ci spojrzenie obiektywne na taki wynik, jestem przekonany że IT chętnie jutro przyleci na druga bitke w której za BSy zdejmą kolejne capitale.

patrząc na KB Wasz i IT to w lossach/killach jest +/- remis, poza tymi 5 Waszymi capsami. Zwycięstwo? A może popatrz trochę obiektywniej na to.

@Kombat
"So as Sot seems to loose at least 2 corps in nxt days (DVRH+KUMOVI), with more later, can we call this a failcascade of SOT, or didnt want the corps anyway "
ze scrap-heap-a

Totalizator:
Żartujesz? Byłem tam i robiliśmy z nich kebab w kółko w każdym starciu do samego końca, pole utrzymane, strącili nam kilka capsów na samym początku kiedy nasze bsy nie mogły wylecieć z posa w lagu, potem tylko ganialiśmy się z IT po systemie i kosili ich przy każdym starciu.

:edit:

killboardy tradycyjnie są bezwartościowe przy ocenie starcia, nie tylko brakuje killi, mojego wtopionego Tempesta też nie ma nigdzie, wkleję go dopiero jak wrócę z zajęć bo widze że autoposting killmaili znów nie działa.

Xarthias:
Jednym słowem, obie strony ogłosiły zwycięstwo i wszyscy są zadowoleni  :2funny:

Goomich:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Grudzień 18, 2009, 13:57:37 ---bo widze że autoposting killmaili znów nie działa.

--- Koniec cytatu ---

API leży i kwiczy.

Sammani:
Przeciez to bylo pewne. Defender jest do tego stopnia uprzewilejowany, ze nie ma bata by ktos o chociaz minimalnym zaangazowaniu stracil stacje. Jedynie stacja SOT maja szanse na upadek poniewaz SOT dotyka failcascade.
Najwyrazniej w dominion trzeba zdropowac wlasne stacje i zamieszkac w regionie zajety przez kogos tak dlugo, az wrog sie wyniesie. Wojna w true 0.0 zacznie przypominac ta w npc space ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej