Eve Online > Gank Night PL
Gank Night - kilka słów podsumowania
Colonel:
--- Cytat: Crux w Październik 04, 2009, 14:53:08 ---Jeśli chodzi o jakieś propozycje na temat przyszłych eventów GN to proponuję co kwartał czyli maksymalnie 4 imprezy w roku (według mojej propozycji następne spotkanie przypadło by zaraz po sylwestrze w styczniu 2010)- Co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Świetna myśl Panie Crux O0
będą przypominał się z GN i tak pewnie koło świąt...
może wtedy coś zrobimy w ramach wolnego czasu...
a moze z początkiem stycznia...
do tego czasu powinno już być więcej cyn na 5 i Black Opow
Carnuss:
--- Cytat: Crux w Październik 04, 2009, 14:53:08 ---Jeśli chodzi o jakieś propozycje na temat przyszłych eventów GN to proponuję co kwartał czyli maksymalnie 4 imprezy w roku (według mojej propozycji następne spotkanie przypadło by zaraz po sylwestrze w styczniu 2010)- Co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Co 2-3 miesiące, czyli 4-6 razy w roku.
Doom:
--- Cytat: Carnuss w Październik 04, 2009, 14:53:54 ---A propos FCowania nie rozumiem tych żali które miały miejsce na EVE voice - GN z definicji zakłada wtopę statku, a kiedyś trzeba skończyć. I tak się już późnawo robiło.
--- Koniec cytatu ---
+1
Col nie przejmuj się idiotami którzy nie rozumieją idei tego fan opa jaki wymyśliłeś, co najwyżej nie bierz ich następnym razem do gangu, albo co.
Ja na każdym evencie tego typu świetnie się bawię i nie zamierzam przestać latać bo mnie zestrzelili razem z jajkiem, "głupi FC spie*** prowadzenie floty i wprowadził nas na bloba", nic nie zabiłem przy tej okazji.
Maver:
--- Cytat: Colonel w Październik 04, 2009, 14:14:37 ---dwa slowa wyjaśnień z mojej strony:
--- Koniec cytatu ---
A po co? Jak sie komus nie podoba to niech z Toba nie lata, albo sam sobie flote prowadzi nastepnym razem.
Jak sie wpada na gang gdzie przewaga wynosi 5:1, to sie albo ginie, albo spierdala...
Osobiscie smierc uwazam za fajniejsza w przyadku GN.. strategia FC naprawde nie ma tu NIC do znaczenia.
Moze zamiast 4 killi mial bym 6, ale i tak wszyscy by polegli :)
Maver:
--- Cytat: Gregorius w Październik 04, 2009, 14:37:14 ---Strata shipa to rzecz drugorzędna. Zresztą, ideą PL GN było właśnie wracanie w jajach ;D
--- Koniec cytatu ---
Kto wrocil w jajcach ten wrocil w jajcach...
Choc niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo, przynajmniej nie musialem tym jajem wracac 30j do domu :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej