Eve Online > Przedpokój
Ltd. Alto Saotomeo
Ellaine:
Uzasadnienie pozwu rozwodowego: "ożeniliśmy się wyłącznie dlatego że mąż chciał dostać wirtualny statek kosmiczny w grze"
Straszny:
--- Cytat: Albi w Październik 05, 2009, 11:42:27 ---Uzasadnienie pozwu rozwodowego: "ożeniliśmy się wyłącznie dlatego że mąż chciał dostać wirtualny statek kosmiczny w grze"
--- Koniec cytatu ---
ale to powód ślubu ;)
uzasadnienie rozwodu: "nie chce dać loginu do konta z Opuxem"
Alto Saotomeo:
Damn, ale po kiego mi slubne "cos" co nie zabija :D
Jakby mi na dzien slubu dali tak z hm.... komplet 50 bckow z full fitem t2 no to to bym juz zaczal myslec o tym :D
I tak narazie nie mam czasu na aktywne granie tylko siedze na alcie klepiac co dziwniejsze misje ktore mozna zrobic na afk/semi-afk. Geeeezzzzz, o pare slow juz sie zamieszanie zrobilo :D. Czlowiek stwierdzi ze fajna kobieta to juz schodza do tematu slubu.
Ane ane....
laphiel:
bo kazda rozmowa na internecie musi zejsc na temat dupy. popatrz z innej strony. taki covops. nie zabija, byle co go rozwali. a piloci covopsow maja na sumieniu wiecej shipow, capsow i supercapsow niz cala reszta:P
devilsbirth:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Październik 06, 2009, 03:44:01 ---Jakby mi na dzien slubu dali tak z hm.... komplet 50 bckow z full fitem t2 no to to bym juz zaczal myslec o tym :D
--- Koniec cytatu ---
Staary, strasznie nisko cenisz swoją wolność ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej