Eve Online > Przedpokój
Witam
Zsur1aM:
;D
Powitać ;)
Shaila Er:
--- Cytat: Venzon 2003 w Październik 01, 2009, 15:43:04 --- :o
--- Koniec cytatu ---
Czepiacie sie ;) Wiatmy.
kot znikot:
Jak to tak, matarem, a drugie konto Amarczyk w CVA :o
Czy bedzie oficjalny komunikat wladz Husarii w tej sprawie?
(rpg mode on)
P.S. Po powrocie MightySzefa z tulaczki, ludzie zaczeli szeptac, ze nie jet to juz ta sama bogobojna, ascetyczna Husaria, co kiedys... Stacje Caldari... Matarskie alty industrialne... (sam znam jednego :angel: ) Powroty wygnancow marnotrawnych... (ponoc z "nowa wiedza", ale niektorzy wrecz twierdza, ze sa to poprostu nowe sposoby kerbirzenia :laugh:
Wiara w Amarrskie idealy, i w Swietego Imperatora ustepuje powoli miejsca twardemu pragmatyzmowi...
Doom:
Teraz to Imperatorową jak już :P
Cynthe:
--- Cytat: kot znikot w Październik 02, 2009, 08:48:15 ---Jak to tak, matarem, a drugie konto Amarczyk w CVA :o
Czy bedzie oficjalny komunikat wladz Husarii w tej sprawie?
(rpg mode on)
P.S. Po powrocie MightySzefa z tulaczki, ludzie zaczeli szeptac, ze nie jet to juz ta sama bogobojna, ascetyczna Husaria, co kiedys... Stacje Caldari... Matarskie alty industrialne... (sam znam jednego :angel: ) Powroty wygnancow marnotrawnych... (ponoc z "nowa wiedza", ale niektorzy wrecz twierdza, ze sa to poprostu nowe sposoby kerbirzenia :laugh:
Wiara w Amarrskie idealy, i w Swietego Imperatora ustepuje powoli miejsca twardemu pragmatyzmowi...
--- Koniec cytatu ---
hmmm,
czy ja coś źle zrozumiałem ?
a gdzie jest napisane, że mój amarczyk jest w Husarii ? :coolsmiley:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej