Eve Online > Przedpokój

Witam

<< < (2/3) > >>

Zsur1aM:
 ;D

Powitać  ;)

Shaila Er:

--- Cytat: Venzon 2003 w Październik 01, 2009, 15:43:04 --- :o

--- Koniec cytatu ---
Czepiacie sie  ;)  Wiatmy.

kot znikot:
Jak to tak, matarem, a drugie konto Amarczyk w CVA  :o
Czy bedzie oficjalny komunikat wladz Husarii w tej sprawie?

(rpg mode on)

P.S. Po powrocie MightySzefa z tulaczki, ludzie zaczeli szeptac, ze nie jet to juz ta sama bogobojna, ascetyczna Husaria, co kiedys... Stacje Caldari... Matarskie alty industrialne... (sam znam jednego  :angel: ) Powroty wygnancow marnotrawnych... (ponoc z "nowa wiedza", ale niektorzy wrecz twierdza, ze sa to poprostu nowe sposoby kerbirzenia  :laugh:
Wiara w Amarrskie idealy, i w Swietego Imperatora ustepuje powoli miejsca twardemu pragmatyzmowi...

Doom:
Teraz to Imperatorową jak już :P

Cynthe:

--- Cytat: kot znikot w Październik 02, 2009, 08:48:15 ---Jak to tak, matarem, a drugie konto Amarczyk w CVA  :o
Czy bedzie oficjalny komunikat wladz Husarii w tej sprawie?

(rpg mode on)

P.S. Po powrocie MightySzefa z tulaczki, ludzie zaczeli szeptac, ze nie jet to juz ta sama bogobojna, ascetyczna Husaria, co kiedys... Stacje Caldari... Matarskie alty industrialne... (sam znam jednego  :angel: ) Powroty wygnancow marnotrawnych... (ponoc z "nowa wiedza", ale niektorzy wrecz twierdza, ze sa to poprostu nowe sposoby kerbirzenia  :laugh:
Wiara w Amarrskie idealy, i w Swietego Imperatora ustepuje powoli miejsca twardemu pragmatyzmowi...

--- Koniec cytatu ---

hmmm,
czy ja coś źle zrozumiałem ?
a gdzie jest napisane, że mój amarczyk jest w Husarii ?  :coolsmiley:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej