Eve Online > Gank Night PL

Gank Night 5.0

<< < (9/17) > >>

Doom:
Nie kombinuj dobra?
Standaryzacja tanka to albo zamknięcie eventu przed pewną grupą graczy którzy są w nim kiepscy, albo zmuszenie ich do polecenia na statku o znacznie gorszych parametrach niż by mogli normalnie
A to co proponujesz to na co niektórych bc kamikadze jakich mało.
Wiem że fun op i wogle ale nie po to Col daje możliwość wyboru żeby lecieć na jednym słusznym setupie ;)

Alto Saotomeo:
Damn, zapomnialem ze to Fun OP :P

No dobra, racja, wiec widzimy sie dzisiaj wieczorem ;]

Egnos:

--- Cytat: Alto Saotomeo w Październik 02, 2009, 02:17:59 ---No dobra, racja, wiec widzimy sie dzisiaj wieczorem ;]

--- Koniec cytatu ---

Na twoim miejscu zerknal bym raz jeszcze na ankiete, widzimy sie w niedziele :uglystupid2:
Colonel nie po to ja dawal zeby teraz sie z tego wycofywac, to ze pare osob mu zamarudzilo za piatkiem ma naprawde niewielkie znaczenie dla tych wszystkich ktorzy zaglosowali za niedziela...

Doom:

--- Cytat: Colonel w Wrzesień 30, 2009, 23:11:33 ---Juz nie szarpmy tego terminu, taki wyszedl bo jakis kompromis musial zostac osiagniety...
a co do tego co Egnos napisales...
dla odmiany ja znam ludzi co to maja czas dobrze sobie pograc wlasnie z piatku na sobote i z soboty na niedziele...
a w niedziele nie ma mowy o dlugim siedzeniu przed kompem bo rano do pracy trzeba wstac :)

--- Koniec cytatu ---
Fakt ankieta co innego pokazuje, ale nie zmienia to faktu że oficjalny termin to dziś 22 pl time

Alto Saotomeo:

--- Cytat: Doom w Październik 02, 2009, 08:13:52 ---Fakt ankieta co innego pokazuje, ale nie zmienia to faktu że oficjalny termin to dziś 22 pl time

--- Koniec cytatu ---

Good point  :uglystupid2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej