Eve Online > Gank Night PL

Gank Night 5.0

<< < (5/17) > >>

HuLiO_mech:
można by przyjąć za godzinę zbiórki 21 - 21:30 (dając sobie pół godzinki na zorganizowanie floty)
jeżeli wylecimy za późno to automatycznie skrócimy sobie czas roama, bo pewnie sporo ludzi się wykruszy po północy czy później

słuszna uwaga keeno. sporo ludzi zapomina, że GANG NIGHT = FUN OP
jest to jedyna okazja, żeby polatać statkiem, którego nigdy byś nie wziął do normalnego gangu.
np. feroxa na heavy beamach  :D

Alto Saotomeo:
Ogolnie latamy w shipach zfitowanych kosmicznie gdzie zwykly gang by nas nawet do floty z tym nie wpuscil a tu sie mamy tym dobrze bawic, tak na przyszlosc :P. Czyli tak jak powiedzial moj przedmowca.

Col, mam nadzieje ze bedzie duzo killi, ma sie duzo krwi polac ^^. Jak ktos nie bedzie bral bc a potrzebuje cos z amarskich to moge pomoc w ficie.

JimmyBrownie:
Cóż, wiecej osób zagłosowało za NIedzielą :P

Colonel:
Kto moze pojawi sie wczesniej i bedzie budowanie floty. Ja postaram sie tym razem byc wczesniej. Kto dotrze, zglaszac sie na kanale voodoo_com. Co do fitow nie ma sie co spinac. Statek powinien szybko lokowac, miec remote reperke w swojej klasie tanku. Therm med smartbombe i nie wazne czym bedzie strzelal. Ja prawdopodobnie bede mial Feroxa na artylerii. Ale jak ktos chce w tym cyrku wystapic z PRO fitem to jego sprawa :)

ramdeon:
+Brutix

Kompromis to 21.00 a decyzja koncowa nalezy oczywiście do Colonela tylko nie zapomnij poinformowac w 1 poscie rownież

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej