Eve Online > Zloty i zlociki

zlot 17.10 lub 24.10 kraków

<< < (10/14) > >>

Egnos:
W centralowych wiadomosciach ciagle wisi przyklejony link do warszawskiego zlotu baza, (i to nieaktualny) dlaczego nie widze tam nic o krakowskim zlocie? >:(

AerP:
no wlasnie Xart :-\

podsumowanie napisze wieczorem.

Xarthias:
Mobilne przeglądarki ssą :/, piszcie do Hastrabulla, bo ja nie jestem w stanie wejść w admina portalu :(

AerP:
ok podsumowujac...

jak dobrze policzylem jest nas 16 osob  ::)

zbiorka o 17:00  >> tutaj <<  na poligonie na Borku Fałęckim postrzelamy sie przy czesciowym oswietleniu.
rozkłady, mapki sa w internecie wiec chyba wam na chodniku strzalek na miejsce nie trzeba malowac ;) mysle ze kazdy samochodem lub autobusem/tramwajem dojecie. a wracac to juz zobaczymy ile samochodow sie pojawi  ^^ w razie jakichs trudnosci z dojazdem dzwonic do mnie na numer ponizej.

radze zadbac tez o jakies lepsze obuwie stosowne do warunkow podczas strzelanki bo firma nie gwarantuje obuwia

po strzelance jedziemy do LochNess  przy ul. Sławkowskiej http://www.lochness.pl/galeria.html nie mylic z tym przy galeri krakowskiej. loza dla VIP-ów czyli dla nas :uglystupid2: :uglystupid2: jest juz zarezerwowana.

jak sie wyrobimy przed 21 to jest znizka do 21 na alko, niestety nie na fajki.

w razie czego to jest moj nr tel. 508 0MT 0JJ
pozdro i do zobaczenia

popieram, rozumiem, że ważne, ale nie na czerwono, pls. K

Egnos:

--- Cytat: AerP w Październik 20, 2009, 13:39:03 ---w razie czego to jest moj nr tel. 508 0MT 0JJ

--- Koniec cytatu ---

Celowo wpisales swoj numer w ten sposob?

Jesli juz wczesniej miales do czynienia z paintballem moglbys doradzic w co jszcze sie zaopatrzyc na taki wypad, (na miejscu bedzie dostepny jakis bufecik?)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej