Eve Online > Zloty i zlociki
zlot 17.10 lub 24.10 kraków
Egnos:
W centralowych wiadomosciach ciagle wisi przyklejony link do warszawskiego zlotu baza, (i to nieaktualny) dlaczego nie widze tam nic o krakowskim zlocie? >:(
AerP:
no wlasnie Xart :-\
podsumowanie napisze wieczorem.
Xarthias:
Mobilne przeglądarki ssą :/, piszcie do Hastrabulla, bo ja nie jestem w stanie wejść w admina portalu :(
AerP:
ok podsumowujac...
jak dobrze policzylem jest nas 16 osob ::)
zbiorka o 17:00 >> tutaj << na poligonie na Borku Fałęckim postrzelamy sie przy czesciowym oswietleniu.
rozkłady, mapki sa w internecie wiec chyba wam na chodniku strzalek na miejsce nie trzeba malowac ;) mysle ze kazdy samochodem lub autobusem/tramwajem dojecie. a wracac to juz zobaczymy ile samochodow sie pojawi ^^ w razie jakichs trudnosci z dojazdem dzwonic do mnie na numer ponizej.
radze zadbac tez o jakies lepsze obuwie stosowne do warunkow podczas strzelanki bo firma nie gwarantuje obuwia
po strzelance jedziemy do LochNess przy ul. Sławkowskiej http://www.lochness.pl/galeria.html nie mylic z tym przy galeri krakowskiej. loza dla VIP-ów czyli dla nas :uglystupid2: :uglystupid2: jest juz zarezerwowana.
jak sie wyrobimy przed 21 to jest znizka do 21 na alko, niestety nie na fajki.
w razie czego to jest moj nr tel. 508 0MT 0JJ
pozdro i do zobaczenia
popieram, rozumiem, że ważne, ale nie na czerwono, pls. K
Egnos:
--- Cytat: AerP w Październik 20, 2009, 13:39:03 ---w razie czego to jest moj nr tel. 508 0MT 0JJ
--- Koniec cytatu ---
Celowo wpisales swoj numer w ten sposob?
Jesli juz wczesniej miales do czynienia z paintballem moglbys doradzic w co jszcze sie zaopatrzyc na taki wypad, (na miejscu bedzie dostepny jakis bufecik?)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej