Eve Online > Zloty i zlociki
zlot - 10.10/godz 19 wawka
gosti:
--- Cytat: sneer w Wrzesień 23, 2009, 12:32:35 ---czyli wpadnę ze swoja połówką :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
Mowisz o butelce, czy zonie? ;D
Zaleznie od terminu moze i ja rusze zad.
MightyBaz:
to mamy ok 19 osób, bede umiawiał terminy pod koniec tygodnia, takze zapisujcie sie, plz
SokoleOko:
Jedna uwaga co do imprezy: po walce będziemy wyglądać jak nieboskie stworzenia (brudni od farby, spoceni), więc generalnie średnio w takim stanie iść do knajpy.
Może odwrócić kolejność? Spotkanie w knajpie i przemieszczenie się do obiektu. FragFactory po zmroku (teraz wcześnie robi się ciemno) sporo zyskuje, rozgrywka w sztucznym świetle lub nawet bez to dodatkowe emocje. Jedno piwo przed grą nie stanowi zagrożenia dla bezpieczeństwa grających.
Druga opcja, sprawdzić czy FF czy ma jakiś barek? Byłem tam ze 3 lata temu, było dość siermiężnie, ale może biznes się rozkręcił. Może jest mozliwość zorganizowania ogniska na terenie tej fabryki (mówię o terenie wokół, nie w budynku).
Morbius:
ognisko było by dobrym pomysłem po strzelaniu, knajpa raczej nie, na jednym piwie się nie skończy >:D a potem albo nam nie pozwolą grać , albo ktoś sobie zrobi krzywdę
SokoleOko:
We Frag Factory trzeba uważać - maska ogranicza widzenie w dół (np: do kieszeni z przodu stroju trzeba sięgać "na pamięć"), podłoga jest śliska od farby, a są całkiem strome metalowe schody, z których nie jeden już spadł na pysk :coolsmiley:
Ja mam z czasów swojego grania kompletny strój z butami, więc dam radę, ale każdemu sugeruję wybrać takie obuwie, które łatwo wyczyścić i nie będzie się zbytnio ślizgać. Do tego obowiązkowo rękawiczki i czapka, ew. chusta. Walka będzie Close Quarters, więc w przypadku nie osłoniętej dłoni i głowy może skończyć się nie na siniaku, a na przeciętej skórze.
No, ale paintball w budynkach nie jest dla mięczaków :diabeł:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej